Sådan er det at være kendt...

ALT OM PARADISE HOTEL – SÅDAN MANIPULERER PRODUKTIONEN!

anna-paradise
Jeg har skrevet om Paradise hotel før, men folk spørger stadig ind til det, så jeg har valgt at lave dette indlæg. I dette indlæg deler jeg egentlig bare mine tidligere indlæg med jer nedenunder, så i kan komme direkte ind på dem som jeg skrev for 2 år siden. Der står alt om Paradise, både foran og bag om kameraet, plus om oplevelsen… Måske i bliver overraskede, der er dælme meget som mange ikke ved. Husk på at indlæggende er skrevet for snart 2 år siden, så der er nok en del stavefejl og kommafejl, dengang var bloggen jo lige startet op, så jeg var ikke helt så skarp til at skrive som jeg er nu (er i hvert fald blevet bedre), og det ser lidt sjusket ud, but so what… DET ER GOSSIP! Enjoy….

KOM DIREKTE IND PÅ DE  FORSKELLIGE INDLÆG NEDENUNDER! 

Man ryger ud, og hvad så bagefter? HER

Sådan foregår pandoras æske. HER

Her taler vi til kameraet alene. HER

Weekender på Paradise hotel? HER

Festerne på Paradise? Produktionen bestemmer! HER

Det så i ikke… Jeg græd til miss Paradise! HER

Sådan foregår en parceremoni,  HER

Der er ca. 15 andre indlæg også, dem kan i finde inde under kategorier – læs dem alle, HER

Unavngivet

2 kommentarer

  • Sille

    Hej Anna. Jeg har hørt fra nogle at når man skal være med i paradise skal man spille en rolle der inde, vil bare lige høre om det passer? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er det at være kendt...