Verdens bedste mørbradgryde!

“DU ER JO FUCKING IKKE KENDT? DIN SNOTUNGE”

img_8315
Hey søde læsere, og hej til de knap så søde. Jeg lavede i går et indlæg omkring det at være “kendt” (læs det, her), men som jeg også skrev, så ser jeg ikke mig selv som en kendt person, men som en semi-kendt… offentlig person?

Jeg lavede indlægget fordi at det har været ønsket længe, der er rigtig mange som er nysgerrige. De fleste af dem som spørger, omtaler dem selv som fans, og det er jo super sødt – og de vil også gerne vide hvad de betyder for mig, og de betyder rigtig meget, ærligt det gør de, de er så dejlige. Mange af dem har jo fulgt mig i snart 4 år, og det er jo helt vildt. Jeg bliver af og til stoppet på gaden, og de fleste kigger lige en ekstra gang når jeg kommer gående forbi, eller hvisker “Det er Anna Due”, så man kan vel godt sige at man er kendt? Om det så er for noget godt, ja… det kan jo så diskuteres, ha ha.

Anyways… Som altid, så tager jeg et billede af mine nye indlæg, og smækker op på min story (snapchat: annaduen), så folk kan se at der er et nyt indlæg. Det kom meget bag på mig at jeg fik nogle nedladende og trælse kommentarer omkring mit “Sådan er det at være kendt” indlæg. Der var fx. en fyr, som jeg så lidt til på et tidspunkt (meget lidt), han fyrede en led kommentar af. Han skrev via. snap, “Anna du er jo ikke kendt?”… Hvor jeg tog pis på ham, og skrev “Jeg er mere kendt end dig din nød”… Der blev han fornærmet, og skrev at jeg var det ene og det andet, og tror at mit liv er så meget federe end alle andres, bla bla bla… Jeg blev faktisk lidt mundlam, specielt fordi at det kom fra ham – men altså hvad kunne jeg forvente, drengen er ung og føler sig som en helveds karl, han føler den virkelig, og det har jeg tit sagt til ham. Det må virkelig være hårdt at gå og have så høje tanker om en selv, når man ikke har noget at have det i.

Men udover idioten ovenover, så var der også 2-3 andre som havde en mening omkring mit indlæg, og det er også helt fair. Men jeg vil bare lige uddybe, at jeg ikke tror at mit liv er bedre end alle andres, og mere spændende – har i set mine indlæg de sidste 4 måneder? Jeg har været syg, og har haft det dårligt… Det har jeg delt med jer, fordi jeg er ærlig… Lader jeg som om at mit liv er rosenrødt? Nej… Det gør jeg bestemt ikke, så ved ikke hvor alt det fis kommer fra.

Hvis folk ikke kan li’ mig, så burde de da lade vær’ med at følge mig, seriøst….

Forresten, så er folk også begyndt at blive stødt over mine billeder, der var blandt andet en kæmpe diskution på et af mine billeder på min facebookprofil i går, (her) damn… Folk går i ALT for små sko, det er sørgeligt!

Unavngivet

2 kommentarer

 • Julia K

  Tror det er “janteloven” der spiller ind..

  “Folk” kan bare ikke lide når det går andre bedre end dem selv, ret sørgeligt!

  Synes det er ret ærgerligt at folk sådan skal disse dem der har lavet reality(har dog ikke lige set Paradise Hotel, eller de andre programmer, da det ikke lige “min smag”) “Kender” dig kun herfra din blog/Fb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes det fede er, at der ikke er noget pis med dig. At du ikke lader det stige dig til hovedet, men at du heller ikke lyver og lader som om det slet ikke er forskel? Du konstatere det bare som det er og det er nice! Mere af det, tak ❤️ Så fuck da de klaphatte der ikke kan se forskel på at være ærlig og arrogant. Folk der synes du er for meget er typisk selv alt for lidt 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste mørbradgryde!