Hørte i mig i THE VOICE i morges? FLOVT, FLOVT, AKAVET, SJOVT!

Hvem brækker sig først?

annadDenne weekend bliver vold fed, det er jeg sikker på! Mine to homies, Eiqu og Timm er flyttet til Viborg, i et kæmpe hus.. som i VIRKELIG kæmpe… That’s crazy! 200 kvm…. og samtidig med det, så har de en ret stor have (godt det ikke er mig som skal slå græs, puha).

Sandy lavede et indlæg i går, og hun er hylemorsom… Griner altid når jeg læser hendes indlæg, hun er så morsom… (læs indlægget, her). Vi kender ikke Viborg, og kan højst sandsynligt ikke finde rundt, vi ender nok på lars tyndskidsmark…. Men der er chancerne også ret store når man bor i Jylland, marker over alt…. Det skal nok gå, ellers må vi sidde og fyre en breezer på marken omgivet af gylle.

Lørdag skal den have max gas, der er aldrig stille når man skal i byen med Timm og Eiqu – og denne gang har Sandy fået æren af at joine.. Ej okay, for meget Anna…. Men hun kommer i hvert fald, og lad os se om hun kan følge med i vores tempo, det bliver spændende!

Eiqu plejer at brække sig, det gjorde han i hvert fald sidst, for the win! Men hvem mon får æren af at sidde med hovedet nede i toilettet denne gang? Sandy, Eiqu eller jeg? Hvem gætter i på?

Jeg laver en giga konkurrence hvis folk gætter rigtigt, så hvem bliver det…

EN AF OS, ELLER INGEN? GÆT

Unavngivet

37 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørte i mig i THE VOICE i morges? FLOVT, FLOVT, AKAVET, SJOVT!