"DU ER JO FUCKING IKKE KENDT? DIN SNOTUNGE"

Hørte i mig i THE VOICE i morges? FLOVT, FLOVT, AKAVET, SJOVT!

Hey sweeties… Jeg ved ikke om nogle af jer hørte det, men jeg var i radioen i morges – THE VOICE! Totalt fave… Hver morgen bliver der slået over på voice, eller faktisk generelt bare hver gang jeg kører bil.. Når der er blevet sat konkurrencer igang, om billetter til forskellige koncerter har jeg altid prøvet at ringe, men hver gang jeg har prøvet siger den “Nummeret du ringer til er ikke i gyldigt” … Jeg har tydeligvis altid hørt forkert, når de siger nummeret højt har jeg altid forstået det som “70 20 100 49”, også selvom det ikke giver mening..

Her til morgen tænkte jeg at jeg ville prøve endnu engang, også selvom jeg ikke vidste hvad jeg skulle sige. Men nummeret var endnu engang ugyldigt… What to do… HEY! Mon det er 70 20 10 49? Det prøvede jeg… Og gud hjælpende om jeg så ikke kom igennem… Lige pludselig bliver der sagt “Chris og Heino”, wtf…. Jeg siger bare “omg hvad?” … (De ringer inden man kommer igennem, så de kan høre lidt om inden mens musikken spiller). Jeg var virkelig forvirret, og forstod det ikke helt, og seriøst… Jeg var flad af grin! og det var de også..

Det første jeg sagde var noget i stil med, “Seriøst, jeg ved ikke hvorfor jeg ringer, eller hvad der er blevet sagt.. Kan man vinde billetter? Skal man svare på noget? Hvis ja, så har jeg intet svar… Jeg har altid ringet forkert, men denne gang prøvede jeg at bruge hjernen og trykke 10 istedet for 100, og nu står jeg her, med jer i røret, that’s crazy!”.

De ville gerne have meget med, for de synes det var hylemorsomt… Ej okay, nu overdriver jeg.. Men de synes det var funny (blondinen-anna). Da jeg så kom igennem siger de “Nu til den næste, vi har fået en ny igennem.. “Hej Tanja” hvor jeg så siger…. “Ej seriøst… Fail! Jeg hedder Anna (griner)”. Men derefter kørte samtalen bare derud af, ej hvor var det flovt, men alligevel også sjovt, for det var jo en fejl fra min side. Jeg fik fortalt dem om min weekend, og fik sagt en masse ondssvage/sjove ting, bum bum… Derefter blev der sagt GOD WEEKEND! Ha ha…

That was funny… Hørte i med? 
img_4300
Unavngivet

3 kommentarer

 • Mimi

  Omg omg omg omg omg omg! Ej hvor flovt ej hvor flovt ej hvor flovt… come on…. hvor mange har efterhånden ikke været i radioen… kom nu op med nogle ordentlige fyldige indlæg Anna! Jeg vil så gerne blive som læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det var da flovt, var rød i hovedet da jeg kom igennem, det var jo ikke meningen..
   Mange af de indlæg jeg laver er ønskede.. Hvilke kunne du godt tænke dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jep jeg hørte dig, syntes du var helt vidunderlig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"DU ER JO FUCKING IKKE KENDT? DIN SNOTUNGE"