Hvem brækker sig først?

Når jeg siger at jeg er kold som jordbær-is, så mener jeg det ikke.

img_4902For få mennesker er jeg som en åben bog, de kan se lige igennem mig. De kan se hvilket humør jeg er i, og se om jeg lader mig gå på af noget, og her kan det blandt andet være noget omkring de sociale medier.

Jeg bruger tit udtrykket “Jeg er kold som jordbær-is”, det har jeg stjålet fra Martin, ha ha. Det lyder godt, men når jeg siger det, så mener jeg tit og ofte det modsatte. Hvis vi fx skal snakke om fyre, så bruger jeg tit det utryk… Han svare ikke, fint.. Jeg er kold… Kold som den koldeste jordbær-is med et kirsebær på toppen – but that’s a lie, or sometimes it is.. Det genere mig faktisk, og jeg lader mig gå lidt på af det. Det er derfor at jeg ikke gider have en kæreste, og derfor at jeg holder mig langt væk fra fyre, for de irriterer mig hurtigt.

Nok om fyre, dem har jeg skrevet meget om her på det sidste, lad os snakke om de sociale medier. Jeg siger at jeg ikke lader mig gå på at dumme kommentarer, men det er nok en af de største løgne, for det gør jeg dælmedulme, i hvert fald når det kommer til Villian. Hvis folk (heldigvis sjældent) nævner ham, eller skriver noget med “Din dreng bliver da rigtig stolt af dig når han ser dig i så lidt tøj”, så bliver jeg faktisk irriteret og lader mig gå på af det i en kort sund, bunder nok også i at jeg hurtigt bliver stresset lige i tiden, over meget små ting. Men selvom jeg godt kan virke kold, så er jeg faktisk en rigtig sød og kærlig pige.

Men altså… Nogle gange når jeg siger det, så er jeg altså kold… Det kommer lidt an på situationen! Men fedt udtryk ikke? I love it…. og jordbær-is smager godt…

Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem brækker sig først?