En smule skuffet over Villian - Läker-testen ...

JA… Eiqu og jeg kærester lidt.. MEN!

img_3462I ved det, og jeg ved det…. Jeg kan aldrig lægge et billede op uden at folk tror at vi er kærester, der bliver altid sat spørgsmålstegn.. Både fra medierne, men også fra min følgere.. Eiqu er en kendt youtuber, så folk er også meget over ham, så både hans og mine følgere er altid sådan “Er i kærester?”…

Når vi drikker, altså er fulde.. Så er vi altid kærester.. Vi bilder os selv ind, at verdens bedste idé ville være at blive kærester, fordi at vi er så awesome sammen! Men dagen efter griner vi bare af alle de fuck’t up sjove kærlighedserklæringer. Men selvom vi leger kærester når vi er fulde, altså bliver kærlige… Så er det kun med dans, tantekys og en masse kram… Intet andet… Øverst oppe var også bare et tantekys/vennekys… Men dengang var det kun for at drille (men det ser faktisk ud til at Eiqu virkelig lever sig ind i det) haha! Sjaaaaawt..

Vi falder virkelig godt i spænd, og har det altid pisse sjovt, grin og glade dage altid altid. Så uanset hvilke billeder der bliver lagt op, så bliver vi altså aldrig kærester, vi vil altid forblive venner, så i behøver ikke at spørge. Hvis/når jeg får en kæreste, så skal i nok få besked – det lover jeg jer.

Men altså, vi kærester en smule når vi bliver fulde. Men når vi er ædru eller knap så fulde, så er vi bare pisse gode venner – han er virkelig en dejlig en. 

Der kommer en masse løbende omkring weekenden, for der skete en masse forskellige sjove og fuck’t up ting. Jeg kunne for det første ikke finde til Viborg (god start), det gik helt galt. Derudover kommer der snart en sjov video på min Youtube kanal (her), mig og IQ giver den gas i videoen… Ha ha…

Jeg lover at blive aktiv på min youtube-kanal igen, skal bare lige igang… og nu har jeg allerede to videoer klar til jer, dog skal de lige klippes til (Det har jeg sat den professionelle til selvfølgelig).

14699922_1198697193537314_1744161427_nUnavngivet

11 kommentarer

 • Louise

  I kan være venner og kærester når i vil❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Kære Anna Due.
  Jeg kan ikke helt forstå hvorfor du næsten altid er i toppen af ‘mest læste’
  og det du plejer at skrive, i forhold til de andre bloggere, så er de mere kedelige og du får næsten aldrig kommentarer, ( du er aldrig med i ‘mest kommenterende’

  er det fordi du selv trykker på din egne blog så du er med i toppen? 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg får kommentarer via. min facebook OG min IG….
   – Det kan godt være du synes at jeg er kedelig, men det er der åbenbart 150.000 andre mennesker som ikke synes 😉 Så følg du bare med videre på de andres blogge… (Du er 100p selv en blogger som har ondt i måsen)

   Btw… Man kan ikke klikke mere end en gang..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • a

   Nej, jeg er ikke blogger 😀 syns bare dine blogs er kedelige

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hvorfor læser du dem så? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • a

   Din attitude 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • a

   Jeg læser dem fordi de er i toplisten og om det er værd om at læse. :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Men når du ved at mine aldrig er værd at læse, så forstår jeg simpelthen ikke hvorfor du overhoved bruger din tid på at læse ELLER kommenterer 🙂 Just saying.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melina

  Er stor fan af dig og af Eiqu. Og sammen så kan det kun blive godt😄😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Kære Anna – normalt læser jeg ikke blogs men kan så godt lide din – du er bare ærlig hele vejen igennem og det at du er så fordomsfri kunne vi alle vidst godt lære lidt af – kunne du egentlig godt tænke dig at blive skuespiller -det ser ud til du nyder livets mange facetter – al lykke til dig ❤️👯👯👯 mvh Harriet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej! Mange tak for de søde ord, er glad for at du kan lide bloggen! <3
   Ja ville jeg gerne, men chancerne er små når man har været med i Paradise, desværre 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smule skuffet over Villian - Läker-testen ...