FARVEL SOMMER, HEJ EFTERÅR!

15 SPØRGSMÅL TIL VILLIAN OG JEG!

img_8264Jeg åbnede min snapchat tidligere i dag (annaduen), hvor jeg sagde at folk måtte stille spørgsmål til Villian og jeg. Villian har lidt svært ved at svare på nogle af dem (det er klart), hvis jeg skulle spørge ham om noget ville det være.. “IS, BIL, TOG OG SUT!”… Men jeg ved jo hvad han elsker, og hvad han hader… Så her kommer de!

Hvad er Villian’s livret? 
Han er faktisk ikke kræsen, men hans livret er is…. Ej, eller jo, hvis han måtte få is hele tiden, så ville han være lykkelig. Men udover is, så er boller i karry, mørbradgryde og kødsovs et hit! 

Hvad er din livret?
Faktisk det samme som Villian! OG flæskesteg med hele molevitten…. Yummi…

Hvad er Villian’s yndlings slik?
VINGUMMI! 100 %…. Hvis der er noget han hader, så er det lakrids..

Hvad er dit yndlings slik? 
LAKRIDS! Jeg eeeeelsker lakrids… Så det er fint at dele slikpose med V!

Hvad lugter Villian’s prutter af?
Ret syret spørgsmål, ha ha… Men altså… Jeg tror ikke at der er nogle prutter som dufter af roser.. Villian’s er grumme, de stinker… Ligesom sin far’s, de er dog meget værre… Shiiiiiit!

Hvad elsker Villian ved dig og Martin?
Altså den er lidt svær, når han ikke rigtig kan sige noget.. eller jo han snakker, men ikke sætninger som sådan! Men han elsker at hans far er så aktiv sammen med ham, bygger huler, hopper, springer og leger konstant – Martin er simpelthen så god, og Villian forguder ham. Jeg er meget kærlig og omsorgsfuld, derudover elsker han når jeg holder ham i hånden inden han skal sove, jeg sidder hos ham indtil han er faldet i søvn, det elsker han… Der bliver altid sagt “elske dej”, han er så sød… Men Martin og jeg er forskellige med ham (dog opdrager vi på samme måde), og det er rigtig godt synes jeg.

Hvilke chips kan du bedst lide?
Sjovt spørgsmål.. Men jeg er fan af de gule chips fra KIMS… De er konge! Specielt med holiday dip til, fik det faktisk i går.

Hvordan er det for at være alenemor? 
Det kan være hårdt, specielt sådan en dag som i dag… Jeg har lagt syg siden i mandags, så har ikke set Villian i en uge, for weekenden var Martin’s, og den dag jeg så skulle have ham blev jeg syg, og har været det siden.. Men får ham i dag, hvor min kammerat kommer og er sammen med os, vil jo helst ikke smitte ham, og kan ikke holde til så forfærdeligt meget – i’m so tired… Kan ingenting! Men jeg glæder mig til at se ham, det bliver så skønt.. Anyways, det er hårdt når jeg skal undvære ham, men også hårdt når jeg har ham.. Jeg er jo ikke en blæksprutte (gid jeg var), og jeg skal ordne alt selv… Ikke fordi det gør mig noget, men nogle gange kunne det da være rart med ekstra hænder, eller ekstra selskab/hjælp til få ting, hvis i forstår? Svært at uddybe her, det ville fylde to sider nærmest, hvis ikke mere… Der skal nok komme et indlæg..

Hvilket tøj køber du til Villian, går du op i mærketøj?
Der må jeg tilstå, det gør jeg altså… Selvfølgelig har han også noget fra h&m, men er fan af mærketøj. Shopper altid inde på webshoppen kids-world.dkDe har seriøst alt! Yndlingsmærkerne er: Smallrags, WHEAT, hummel, Hust & Claire, en fant og mange flere… Men nu har jeg jo også råd til det, og så får jeg noget af det sponsoreret.

Hvad er jeres yndlingsfilm?
PINGIVER, BILER ELLER SHREK.. (eller det er nok mest Villian’s, efter at have set dem 100 gange bliver man altså lidt træt af dem)

Hvad kan vi bedst lide at lave sammen?
Den er svær, for der er mange ting.. Men vi elsker at bygge togbane, samle kastanjer, samle grene, generelt bare at lege inde i hans telt eller udenfor… Men faktisk så elsker han også at sidde og putte til en god film, han trænger jo også til at koble af engang imellem, det er så hyggeligt.

Hvad er Villian’s yndlings legetøj? 
Hmmmm… Den han har i hånden på billedet er i hvert fald en af dem, den har han leget meget med det sidste halve år, det er en bondegård, men vi har lavet det om til en gård fyldt op med biler! BILER ER ET HIT..
(der er flere spørgsmål nedenunder billedet).
img_4679
Hvad ville Villian tage med på en øde ø?
Lige to sekunder.. Jeg spørger ham lige.. ej, han er ikke hjemme endnu, men! Selvfølgelig ville han tage Martin og jeg med, første prioritet ville nok være Martin… Av av…  Men derudover IS og sutter! og helst mange sutter.. Når han skal i seng skal han have to i hver hånd, og en i munden selvfølgelig!

Hvad hader Villian?
Han hader når han ikke får sin vilje, hvis der bliver sagt nej og han hader når man piller hans bussemænd ud af næsen… Synd at han har Martin og jeg som forældre, for vi elsker at gøre det, specielt når de er tørre… Ej det lyder klamt, but it’s true! (dårlige forældre tænker i nok)… Han hader det, han bliver virkelig sur… Men han skal da ikke gå rundt med sådan nogle store basser, så vi gør ham faktisk en tjeneste!

Hvad er din baggrund på din telefon?
Et ret gammelt billede, men han er simpelthen så dejlig at se på her! Min lille bassemand.. Gud hvor jeg dog elsker ham..
14699984_1200649576675409_574648642_n

Hvis i kunne tænke jer flere af denne slags indlæg, så skriv det gerne i kommentarfeltet, og send endelig nogle flere spørgsmål.. Møs fra os!
img_8333


unavngivet

 

5 kommentarer

 • Jannie

  Hej Anna, kan godt lide din blog og at læse om dig og Villian, Villian er da bare kær at se på, er faktis nysgerrig hvad er det du arbejder med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anna

  Jeg skal opereres hos Nygart her om en måneds tid. Jeg ryger dagligt. Stoppede du med at ryge inden og efter operationen eller hvordan? Har virkelig svært ved at skulle stoppe.

  KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Spændende!
   Nej var så nervøs, så kunne slet ikke stoppe… Jeg fik skåret ned, så jeg kun røg 5-6 om dagen… Og mine er rigtig fine 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anna

  Hvad er/var dit kælenavnsom barn og hvad er dit kælenavn for villian???

  Hvaffor noget mad kan du godt lide at lave,og hvad var det første som du overhovedet lærte at lave

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mit var duen 🙂 Villian’s er Villy 🙂 Kan lide at lave alt mad, det første jeg lærte var bolognese.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL SOMMER, HEJ EFTERÅR!