15 SPØRGSMÅL TIL VILLIAN OG JEG!

Villian får snart sit eget “program/kanal”, men gider han?

img_8243
Den er god nok, Villian får sit eget “program” på min youtube kanal.. Jeg har mange gode idéer til hvad vi kan lave af sjove ting, blandt andet interviews med en 2 årig, vlogs og meget mere, både gode, sjove og dårlige ting…

Vi prøvede at lave første afsnit i går, men han var slet ikke på, han gad på ingen måde, det er ligefør at jeg klipper den sammen og lægger den op, for han vil slet ikke samarbejde (som også er helt okay), han ryster på hovedet af alt hvad jeg siger, laver pruttelyde når jeg stiller ham et spørgsmål, og prøver at være lidt på tværs! Når han ikke gider, så vil jeg ikke tvinge ham til det, men tit og ofte gør han sig til foran kameraet, det ser sjovt ud!

Lige pt. er han i trodsalderen, og damn… Jeg siger jer, den er hård… Det er lige til at få grå hår af. Jeg lavede også en opdatering på min facebook tidligere i dag… sådan en.. ” WHAT TO DO?! “… Det er rart at høre hvad andre mødre gør i situationen, når ens barn fx. slår, bider, kaster med ting eller lignende.

Det er et “amatør-program”, hvor jeg selv filmer, eller også får jeg et familiemedlem til det. Jeg er ikke verdens bedste klipper (endnu), men jeg håber da på at blive bedre med tiden. Køber snart en ny computer, hvor der er flere muligheder for at få et bedre redigeringsprogram end det jeg har nu. Synes i ikke at idéen er fed nok? Kommer ikke til at udstille ham på nogen måde, det bliver bare sjov og spas… Håber selvfølgelig at i vil se med!

Da jeg var gravid blev Martin og jeg tilbudt vores eget tv-program (læs om det, her), men det blev et nej – vi tænkte selvfølgelig over det, men den var vi bare ikke med på. Vi brød os ikke om at nogle skulle gå os i røven med et kamera, hvorefter produktionen kan klippe tingene sammen som de vil. Derudover tror jeg også at det kan stresse både mor og barnet en smule, i hvert fald i mit tilfælde med et kolikbarn, og fordi jeg ikke kender holdet bag.

Men altså, dette vil blive lidt anderledes da jeg/Villian bestemmer hvornår der skal filmes, hvornår der skal slukkes og hvordan det skal klippes. Men i bund og grund bliver Villian sat i fokus på min kanal!

Se mine videoer indtil videre på Youtube, og følg min kanal, HER
Ps…. Der kommer en ny video op i denne eller næste uge med Eiqu og jeg…

img_8238 img_8242 img_8255unavngivet

2 kommentarer

 • S

  Hvis du blev tilbudt det i dag, nu hvor det bare er dig og Villian, kunne du så overveje det? 🙂 Og kunne du nogle sinde finde på at gæsteoptræde i Familien fra Bryggen, er du ikke ret gode veninder med Gegz? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   – Nej ville ikke overveje det 🙂
   Tjoe, hvis hun spurgte, så ville jeg da, det er noget andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 SPØRGSMÅL TIL VILLIAN OG JEG!