DETOX TEA - PÆNERE HUD OG MERE ENERGI <3

VIDEO: 10 TING SOM DU IKKE VIDSTE OM MIG!!! (Jeg blev smidt ud)

Jeg har ofte lavet forskellige indlæg med “10 ting“, fx.. “10 ting om mig“, “10 ting som irriterer mig“, “10 ting som gør mig glad“.
Denne gang tænkte jeg at jeg ville lave en video, og uddybe… Jeg blev faktisk tvunget ud af huset da jeg var 15 år gammel..

Jeg bliver meget mere aktiv på youtube, da det er mere personligt, og der har man nemmere ved at uddybe… Men selvfølgelig vil jeg også fortsætte med at blogge, youtube bliver bare en gang i mellem.. Kom gerne med idéer til videoer…

Følg min youtube kanal, HER

_mg_8649
Hvis i har lyst, så kan i følge min hverdag på snapchat: Annaduen <3 Der bliver lagt noget op på min story flere gange om dagen… Nogle gange åbner jeg også min snap så i kan sende til mig, hvor jeg selvfølgelig svare alle..

Kh

3 kommentarer

  • S

    Jeg ELSKER at du er begyndt at lave så meget video! Håber du er lige så glad for at lave dem som vi/jeg er at se dem ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Deb

    Hvor er din trøje fra? 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETOX TEA - PÆNERE HUD OG MERE ENERGI <3