Klovnene burde få en omgang peberspray fyret i skalden.

Denne weekend bliver spændende – en storetå i munden?

_mg_8645
Hej sweeties… En update på weekenden! Det er snart halloween.. og jeg kunne ikke være mere ligeglad.. For jeg skal desværre ikke klædes ud, kun dulles op… For i morgen får jeg besøg af skønne Sandy, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, hun er en sjov lille “fætter”.

I dag, eller faktisk lige om lidt, skal jeg ud og shoppe med min bedste kami (kammerat) Brian, yay… Hvorefter vi skal spise på en super fancy-pancy restaurant (McDonalds). Ej, vi ender nok på Faust eller Bones, I don’t know, and I don’t care… Det bestemmer Brian i dagens anledning. Faktisk, så er det MIG som skal holde hans poser, og ikke omvendt… Vildt ikke? Vi har lige byttet roller… Gø og gokke på tur, that’s us!

Brian og hans kammerat joiner nok også Sandy og jeg i morgen, eller… Han henter os, for vi slog sten, saks, papir om hvor vi skulle drikke (ja, vi skal være stive)… Han tabte! HELL YAAAA…. Så er det mig (og Sandy) som slipper for at stå op til en omgang lort, så jeg er glad og tilfreds… Men det manglede da også bare, han har et kæmpe nyrenoveret hus, hvorfor så sidde i min lille pis-lejlighed? Hmf…

Men ja… Der skal tages billeder til bloggen, der skal spises, drikkes og hvad man nu ellers gør for at overleve… Udover det bliver der lavet en vlog og måske også en video Challange, hvis vi når det? Mine planer er, at hvis Sandy svarer forkert på et spørgsmål, så skal hun slikke på min storetå, eller nej.. faktisk putte den i munden (håber hun læser med, for SANDY! Du slipper ikke)…. Ej det er gas, så bliver hun skræmt væk, og kommer aldrig tilbage… Hvis hun overhoved når frem i første omgang? Sidst kom hun to timer for sent, fordi hun endte far far away from Viborg… Så jeg er spændt på i morgen…

God weekend, og god halloween… #allmosthalloween .. Love ya guys..

(kom gerne med idéer til en challange? Enten her i kommentarfeltet, på facebook eller IG)

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klovnene burde få en omgang peberspray fyret i skalden.