LÆKKERT OUTFIT - PLUS 20% RABAT PÅ ALLE UDSALGSVARER!!! (NELLY)

VIDEO: KLATKAGER MED VILLIAN GÅR I VASKEN!

Jeg lovede jer jo at Villian ville blive en del af min youtube kanal, så vi fik lavet en sød video hvor vi laver “nemme” (ikke for os) klatkager. Der var lidt kaos, ha ha! Det tog os 30 minutter at lave dem, hvorimod at Villian’s farmor nok bruger 10 minutter, opskriften er jo MEGA SIMPEL! Er flad af grin et sted i videoen, hvor Villian bliver vildt sippet, hahaaaaaaa….

Det er simpelt, og smager godt… Når man selvfølgelig laver dem ordentligt… Det er lige før at Villian var bedre end mig, jeg er simpelthen så dårlig til at bage, men vi havde det sjovt – og de smagte udmærket… Dog bedre da Villian’s farmor lavede dem! Men bedre held næste gang, er det ikke det man siger?

Der skal bruges:
1 æg
150 g. mel
en bøtte nutella

Ælt dejen, form den til kugler, læg dem på en bageplade, prik et lille hul med din lillefinger (så man kan putte nutella i hullet når de er færdigbagte)…. Skal bages i oven i 10 minutter, varmluft 180 grader.

FØLG OG SE MIN YOUTUBE KANAL, HER!

kaos

unavngivet

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT OUTFIT - PLUS 20% RABAT PÅ ALLE UDSALGSVARER!!! (NELLY)