VIDEO: KLATKAGER MED VILLIAN GÅR I VASKEN!

4 VIRKELIG PINLIGE OPLEVELSER – GEM MIG!

Jeg taler ofte før jeg tænker, sådan er det, og sådan har det altid været, og derudover er jeg meget klodset.. Nedenunder er der 4 pinlige oplevelser, de første som lige faldt mig ind, dog er der mange flere, også værre.

1. Vil helst ikke nævne et navn her, da det ville være at udstille. Min familie og jeg fik besøg af en kvinde, som jeg ikke havde set i et par måneder. Hun har altid været en smule buttet, men denne gang var det helt galt, shit hun havde taget på, kæmpe fedtbule på maven. Jeg overvejede at spørge om hun var gravid, men jeg turde ikke, for tænk hvis hun ikke var. Min mor begynder at snakke om babytøj hvor jeg nærmest råber “ER DU GRAVID?! Pyyyyhhh”, hvor hun efterfølgende svarer “Ja, troede du bare jeg var blevet fed?”… Ehm, ja.. Det gjorde jeg! For hun har altid været lidt buttet. Det var ret akavet, og jeg tror hun blev en smule fornærmet.

2. Hele min familie var samlet, hvor jeg kan høre at min storebror sidder og fortæller om en mærkelig fisk, en fisk som kan “forvandle” sig til alle dyr (det var det jeg hørte, men jeg hørte åbenbart forkert). Jeg tænkte bare, DUDE.. AKA BROW… hvad fanden er det du bilder folk ind, du gør dig selv til grin… Så jeg sagde “Nååååeh, ja okay.. Kan den så forvandle sig til en Zebra?!”.. Grunden til at jeg sagde Zebra, var fordi at den er svær at efterligne, specielt hvis man er en fisk. Jeg sagde det hånene, for det var jo ham som var dum, ikke mig. Men det viste sig så, at han snakkede om en fisk som kunne skifte udseende og kopiere andre fisk på en eller anden mærkelig måde, så hele min familie flækkede af grin, og den dag i dag hører jeg stadig for det – kæft hvor var det pinligt.

3. Dette er sket flere gange, men denne her var slem. Jeg skulle direkte ned på restaurant flammen efter arbejde, og selvfølgelig skulle jeg være fin, så jeg måtte skynde mig op i en tøjbutik, den der lå tættest.. Det blev VILA.. Fint.. Jeg fandt en buksedragt, super flot og det hele, så den skulle betales og på med det samme. Det var lige efter min deltagelse af Paradise hotel, så mange unge mennesker vidste jo godt hvem jeg var, og de ville altid have et billede. Anyways… Jeg gik fra Vila, og ned til flammen.. Jeg følte mig OK lækker, og sad med ryggen ud mod alle de andre i restauranten. Jeg tjekker min Instagram, og ser at jeg er blevet tagget på et billede af en pige på omkring min alder, hvor hun skriver “Anna fra Paradise med prismærke i nakken-et eller andet” … OMG OMG! Jeg var gået ned igennem strøget med et prismærke i nakken og opsat hår… Jeg blev rød i hovedet, og turde ikke røre mig selv i nakken, så jeg hvisker til min veninde som sidder overfor mig.. “Seriøst, har jeg et prismærke i nakken?”… HUN VAR FLAD AF GRIN! Jeg var bare sådan “få det væk, få det væk” (Jeg havde lyst til at skyde mig selv på daværende tidspunkt), vi betalte regningen og jeg skulle ud med det samme.. Så flovt, virkelig… Eeeeejj… Jeg var også ret sur over at min veninde ikke havde opdaget det, men hvordan skulle hun også kunne opdage det når vi sidder ansigt mod ansigt, damn….

4. Da jeg var i Mexico skulle jeg ud og surfe sammen med drengene! Jeg var så heldig at få lov til at komme med på date, det hele kørte bare og jeg var faktisk rigtig god. Men pludselig, da jeg skulle hoppe op på brættet røg mine trusser ned, altså man kunne se det hele! Fuck my life…. Heldigvis var drengene så optaget af deres eget, at de intet så… Men “min” mexicaner som guidede mig, og hjalp mig med det hele, han så det – og han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv, vi var begge rigtig flove og det var bare akavet resten af tiden. Jeg har faktisk aldrig fundet ud af om de fik det filmet? altså produktionen? For det blev (heldigvis) ikke vist på tv’et!

Nu skal jeg hente Villian, så når ikke mere…. Har ellers mange flere, og flere som er meget værre, ha ha.. Har i nogle pinlige oplevelser? Hvis ja, så del! Så kan jeg få mig et godt grin inden jeg går i seng.

img_1604

unavngivet

2 kommentarer

  • Maria

    Jeg sad egen på en fæge på vej til nordisk mesterskab i Finland i svømning. Min veninde jeg svømmede med og mig skulle på toilettet. Vi går ind på toilettet. Kigger ned og ser jeg har fået. Min mens. For første gang. Og mega rød bag på. Hmm hvor mange har lige set det og hvordan får jeg nyt på når alle kufferter er pakket i et lastrum pis. Der er funking langt til finland pludselig. Ikke nok med det så da vi var igang med stævnet og havde jo tampon i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg sad egen på en fæge på vej til nordisk mesterskab i Finland i svømning. Min veninde jeg svømmede med og mig skulle på toilettet. Vi går ind på toilettet. Kigger ned og ser jeg har fået. Min mens. For første gang. Og mega rød bag på. Hmm hvor mange har lige set det og hvordan får jeg nyt på når alle kufferter er pakket i et lastrum pis. Der er funking langt til finland pludselig. Ikke nok med det så da vi var igang med stævnet og havde jo tampon i.finder jeg ud af min tamponsnor hang uden for badedragten da vi stod på startsskamlen. Og alt blev vist på storskærm for tilskuerne kunne følge med i hitne. Alle fra publikum grinte. Glemmer det aldig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: KLATKAGER MED VILLIAN GÅR I VASKEN!