4 VIRKELIG PINLIGE OPLEVELSER - GEM MIG!

Derfor blev jeg smidt ud hjemmefra..

hehHej sweeties… Jeg har få gange nævnt (fx, her), at da jeg var 15-16 år (husker ikke hvornår man kommer på efterskole), men jeg blev tvunget på efterskole, der var ingenting at gøre. Jeg blev tvunget, hvorimod min tvillingebror fik valget, ret unfair efter min mening, ej… Jeg var en strid teenager, sådan virkelig! Jeg tror at de fleste piger kan relatere sig til dette, da der under pigers teenager-periode sker en masse oppe i hovedet, gjorde der i hvert fald i mit, og mange af mine søskendes. Men jeg blev smidt ud, altså smidt på efterskole, der var ingenting at gøre, så jeg accepterede det.

Da jeg begyndte i 7-8 klasse begyndte jeg at blive strid derhjemme, jeg skulle hele tiden prøver grænser af, og jeg løj om hvor jeg var. De andre i klassen måtte drikke ret tidligt, men det måtte min tvillingebror og jeg ikke, så det blev gjort bag om deres ryg… Men min allerførste brandert endte galt (7 klasse)! Det var til Thisted by-night… Jeg så at nogle af pigerne, som gik to klasser over mig stod og drak af en flaske vodka… De tilbød mig en tår, hvor jeg tænkte “hm, hvorfor ikke?”, men det endte så med at jeg drak, altså at jeg drak virkelig meget af den.

Drengene som jeg fulgtes med kunne pludselig ikke finde mig, jeg var væk! Det viste sig så at jeg var gået kold ovenover brugsen, og var smurt ind i mit eget bræk. Drengene var ædru, og var lidt nervøse for at følge mig hjem, for de vidste at mine forældre ville blive sure, men altså… De gjorde det, og så endda i en indkøbsvogn.. Jeg blev seriøst slæbt hjem i en indkøbsvogn, ha ha! Min mor blev ikke sur, hun takkede drengene og fik mig lagt i seng. Dagen efter lå jeg med hovedet nede i en spand, nærmest hele dagen – det eneste min mor sagde var “Hvad kan du så lære af det?” hvorefter hun grinte af mig. Men jeg lærte intet af det, et år efter begyndte jeg at drikke, selvom jeg ikke måtte, men alle de andre måtte, så ville jeg jo også. Dagen i dag forstår jeg godt at mine forældre satte så mange grænser, men dengang forstod vi det jo ikke, for vi havde flere grænser end de andre fra klassen… Jeg synes at det er ærgerligt at forældre giver deres børn lov til at drikke alkohol som 14-15 årig, alt for tidligt.

Jeg har mange juicy historier, men så ville dette indlæg blive virkelig langt, men jeg var strid – dog har min mor sagt at det kunne have været værre. Mit efterskoleophold ændrede mig, for der kunne jeg ikke få lov til at snyde i skolen, altså kigge efter eller lignende. Lærerne var meget efter mig fordi jeg var flabet og pisse irriterende, men det lærte jeg hurtigt at der var en dum idé, så jeg blev sød, og lærte faktisk ret meget det år, bogligt og socialt.

Da jeg kom hjem fra efterskolen fik jeg et rigtig godt forhold til både min mor og far, faktisk så har min mor og jeg aldrig haft et skænderi siden.

Men jeg hader regler, så da jeg blev 18 flyttede jeg hjemmefra, dog flyttede jeg hjem igen kort tid efter, der var lille Anna alligevel ikke helt klar endnu, ha ha.

252162_10150200243934424_1072913_n
unavngivet

4 kommentarer

 • Cille

  Hej Anna, det er lidt sjovt at høre om dengang du var teenager! Jeg bor faktisk i Thisted området, min klasse og jeg har først rigtig begyndt og drikke alhohol nu, (vi går i 9 kl). Men jeg måtte begynde og drikke dengang jeg blev konfirmiret, altså sådan til fester, guldbryllup, store fester, men jeg måtte ikke drikke mig fuld! Jeg måtte drikke lidt vin, og sådan noget.. Men os i vores klasse har vi fået utroligt meget ros fordi vi “først” rigtig er begyndt og drikke nu, self er der er par stykker, der begyndte lidt før os andre.. Men jeg har ikke haft lyst til at drikke før nu! Der e en pige der går em årgang under mig der har drukket siden 5-6 klasse, det synes jeg så er ALT for tidligt. Og det mærkelig er så, at hendes mor er lærer, det er lidt mærkeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Dejligt at høre at du og mange andre først begynder nu! 🙂 woooow…. 5-6 klasse? Shiit

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hansen

  Hej Anna. Hvor er det sjovt at læse, kan lige sætte mig i dit sted, jeg var fandme også strid i den alder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Min mor lærte fra min storebror, hvid hun forbød ham ddt var det sjovt at gøre, så jeg fik lov til allerede i 6 klasse allerede at drikke dog kun når jeg var sammen med hende, men i 7 klasse når vi havde fest måtte jeg selv styre det, og så syntes jeg faktisk slet ikke det var så sjovt at drikke mig i hegnet for jeg måtte jo godt, jeg brød jo ikke nogen regel ved det, og den dag i dag af en alder af 22 drikker jeg stort set aldrig, måske en gang hver anden måned, så jeg kan både se fordele og ulemper ved at give sit barn lov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 VIRKELIG PINLIGE OPLEVELSER - GEM MIG!