OKTOBER GOODIEBOX 2016 - HELT FANTASTISK!

HVORDAN KAN SOFIE VÆRE MIN NIECE? HUN ER GAMMEL?

img_7129Hey sweeties… Klokken er 10, og jeg har lige afleveret Villian, så jeg sidder bare her og skriver dette indlæg. Når i læser det er klokken nok omkring 16, og der er Sofie her allerede. Men for mig er klokken kun 10, så jeg venter på at jeg skal hente V, hvorefter Sofie kommer.

Det bliver faktisk bare en stille og rolig weekend, sammen med Sofie og Villian! Hun bor i København, så det er virkelig dejligt at hun gider at bruge en hel weekend sammen med os. Der kommer forresten en eller to videoer op på youtube, den ene er med Sofie, Villian og jeg – og den anden er kun med Sofie og jeg, men har i nogle idéer til en video? Hvad kunne i tænke jer? Skriv i kommentarfeltet <3 Følg min youtube kanal, HER.

Der er mange som ikke rigtig kan forstå at hun er min niece, for hun er jo 18, så hvordan kan det lade sig gøre… efter min sidste youtube video “10 ting du ikke vidste om mig” modtog jeg den sjoveste besked fra en ung pige.. “HVORDAN KAN SOFIE VÆRE MIN NIECE? HUN ER GAMMEL?”.. Så til jer som ikke kan forstå det, så læs med her: Min far har 8 børn, og den ældste er 21 år ældre end mig eller lignende, så der er kæmpe aldersforskel (min far har haft to koner før min mor, så de fleste er halvsøskende). Men min anden storesøster er 20 år ældre end mig, og hun har så fået en datter, som er Sofie, ergo… Jeg er hendes moster, og hun er min niece, pisse sejt jo! Jeg troede faktisk aldrig at vi ville lære hinanden at kende, for hun bor som sagt på Sjælland, og jeg har ikke set hendes mor siden jeg var 4 eller sådan noget, der stoppede kontakten, desværre. Men Sofie skrev til mig, og så fik vi arrangeret et “møde”, og vi faldt godt i spænd, hun er ligeså fuck’t up som jeg er, på den gode måde, virkelig en sjov pige.

Faktisk så har jeg også en nevø som er “gammel”, han er kun 4 år yngre end mig, dog snakker jeg ikke med ham mere, min familie er lidt splittet som i nok kan fornemme, drama på kryds og tværs – men også svært når vi er mange børn, og alle er forskellige, plus ikke har den samme mor.

Anyways… Det var bare lige det, hun er min niece – og jeg hendes moster… Bum bum bum.. Det er fedt, ja det er så.
img_7150 img_7167

unavngivet

4 kommentarer

 • a

  Min ældste niece er 2 år ældre end mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omrids

  Hvor ser i søde ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sådan har vi det også i vores familie. Min lillesøster er kun 1 år ældre end min søn. Hun er 10 og hendes nevø er 9 år.

  Mkn mand har lige fået en mega vild efternøler kusine. Der er 35 år imellem. Hans moster fandt en mand uden børn så selvom hendes vokse børn var fløjet fra reden for længst og det var nu hun skulle til at nyde roen. Startede hun forfra men en lille ny.

  25 og 22 år mellem de store og lille Naya.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min mor, har en niece og nevø som er ældre end hende selv. Min mors søster fødte nemlig sin datter og søn før min min mormor fødte min mor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKTOBER GOODIEBOX 2016 - HELT FANTASTISK!