HVORDAN KAN SOFIE VÆRE MIN NIECE? HUN ER GAMMEL?

20 % RABAT DENNE WEEKEND – HUNKEMÖLLER

img_8777Jeg elsker hygge-jumpsuits, de er så lækre at gå i specielt nu her hvor det begynder at blive koldt.. Jeg er stolt ejer af WAFFLE ONE-SIZE JUMPSUIT, som ses i midten – og jeg er så glad for den… Den hvide fleece jumpsuit er lige bestilt hjem, så den glæder jeg mig til at modtage. Forestil jer lige sidde i sådan en i sofaen, hvor der er blevet sat en god film på, og med en kop varm kakao i hånden… Så hyggeligt… Eller måske foran pejsen hvis man har sådan en? I love it.

Det skal lige siges at der i hele weekenden er 20% rabat på alt inde på hunkemöllers hjemmeside (her), så både lingeri, badetøj og nattøj (Rabatten trækkes automatisk i indkøbskurven).

Det er sjældent at de har deres jumpsuit’s i butikkerne, da de meget hurtigt bliver solgt. Jeg var i 3 butikker for at finde den grå, og der var kun 1 tilbage, så jeg var heldig. Så hvis jeg var jer, så ville jeg købe dem via. hunkemöllers hjemmeside, HER
hej

KØB DEM HER: 1. Fleece pyjamas, HER // 2. Waffle onesize-jumpsuit, HER // 3. White onesize-jumpsuit, HER

img_8775

unavngivet

Annonce/Affiliate

1 kommentar

  • Julie

    Har selv waffle jumpsuiten i pink og den er fantastisk, så varm og rar <3 Kan sagtens gå en hel weekend i den og lave ingenting! Knus Julie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN KAN SOFIE VÆRE MIN NIECE? HUN ER GAMMEL?