Sådan var det i Mexico, sådan er det i Danmark.

12 SPØRGSMÅL TIL MIG!

_mg_8167For nogle uger siden lavede jeg 12 spørgsmål til min veninde Geggo (læs hendes svar, HER). Jeg er tit blevet spurgt efter om jeg ikke ville lave et indlæg hvor jeg besvare 10-20 spørgsmål, og jo… Det vil jeg gerne, de kommer nedenunder.

1: Hvordan ville dine venner beskrive dig?
Den er svær, men altså… Vivian, min veninde, lavede et indlæg for lang tid siden omkring mig, altså hvordan jeg er som person, så det kan i jo læse, HER. Hun har skrevet om mig som person, ned til mindste detalje… “se mig, se mig”.

2: Hvordan vil du beskrive dig selv?
Jeg vil beskrive mig selv som en sød, kærlig og omsorgsfuldpige – dog også en pige med et stort temperament, der skal ikke meget til for at fornærme eller pisse mig af. Men jeg er rigtig god ved dem jeg holder af, men hvis de går bag min ryg eller forsømmer mig, så bliver jeg for det meste ked af det, da jeg selv føler at jeg gør meget for at holde mine venskaber ved lige, og er der altid hvis de har brug for mig – så som i kan forstå, så er jeg meget følsom også, selvom man ikke skulle tro det. Men jeg er en pige med krudt i røven, og som har svært ved at sidde stille!

3: Hvem var den sidste du snakkede i telefonen med, og hvad gik samtalen ud på?
Det var faktisk med Martin, men hvad samtalen gik ud på, det kan jeg ikke fortælle…

4: Hvis du skulle flytte et andet sted hen, hvor skulle det så være og hvorfor?
Jeg vil ikke bo andre steder end i Aarhus, bum… Jeg elsker denne by!

5: Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle de 3 ting så være?
Alle mennesker siger deres familie, men udover dem… Så ville jeg tage en kniv med, et kæmpe køleskab, som er fyldt op med mad, og hvor maden dukker op igen og igen på en magiskvis (det kunne dælme være najs), men derudover ville jeg også tage min mobil med, så kan jeg få tiden til at gå med en masse forskellige app’s.

6: Hvis du vandt i lotto (den store gevinst), hvad ville du så bruge pengene på?
Det har jeg faktisk næsten lige lavet et indlæg om, læs det, HER

7: Hvad er dit mest pinlige barndomsminde?
Den er svær, for der er sikkert mange – men den første der lige faldt mig ind, var hvor jeg sad i sofaen sammen med en masse fyre, og deriblandt var der en fyr som jeg havde et crush på. Jeg tror også at han var lidt smålun på mig, men altså… Jeg sad der, og pludselig hopper han på min mave.. Jeg var uforberedt og slog en ordentlig prut, damn… Det var pinligt, for han skreg af grin og sagde “EEEEJ, SKED DU LIGE?” … Tak for det…

8: Hvad ville du spise hvis det var dit sidste måltid?
ALT! (Pånær tomater)

9Hvad gør dig allermest bange?
Som Geggo også skrev, tanken om at der skulle ske min søn noget… Man får helt ondt i maven bare ved tanken!

10: Har du nogle dårlige vaner?
Jeg har en tendens til at sige “hva” ved næsten alle mine sætninger, såsom.. “Ej hvor er det dejligt vejr i dag, hva?”, jeg siger det hele tiden, og det var faktisk Malene som gjorde mig opmærksom på det, specielt fordi at hun selv er begyndt at sige det, og hun hader mig for det. Udover det, så siger jeg hele tiden anyways… pisse irriterende! og ja, så knækker jeg mine håndled, dårlig vane, de er helt smadret.

11: Hvor ser du dig selv om 10 år?
Der har jeg en mand, en som ligner Matt fra White collar… Ej okay, bare en mand, hus og børn/barn? Ved ikke om jeg vil have flere børn.. Men udover det, så kunne jeg også godt tænke mig et sommerhus, både her i Danmark, men også i udlandet – og når jo, så er jeg millionær.

12: hvis du skulle være et dyr, hvilket dyr ville du så gerne være?
En gris fordi at den får en orgasme som vare 30 minutter? Ej… Jeg ville nok være en hund, de er søde og loyale, ligesom jeg, og derudover er de altædende… også ligesom jeg!

unavngivet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan var det i Mexico, sådan er det i Danmark.