FEDT OG BILLIGT BØRNESTUFF – JULEGAVE IDÈER! (TIL BØRN OG BARNLIGE VOKSNE)

JEG HAR FÅET LOKKET EIQU MED TIL MAROKKO!

14958810_1220825641324469_507871995_n

sponsoreret-indlaeg

Hey sweeties… Jeg ved ikke om i kan huske mit indlæg om Marokko turen, ellers kan i læse det, HER. Jeg har været lidt nervøs omkring turen, men det er jeg ikke mere..eller jo… Men ikke bange for hajer, eller voldtægt.. Nu er jeg mest bange for at jeg får stjålet min pung eller mit pas, eller tænk hvis min kuffert bliver væk i lufthavnen? Derudover er jeg bange for at jeg får sat en skorpion på min skulder, og først må få den taget af når jeg har betalt “skorpion ejeren” penge. Det skete for min far da han var dernede, lige pludselig var der en mand som placerede en skorpion på hans skulder, og ville ikke fjerne den før min far havde betalt – that’s crazy! Psyko…

Meeeeeeeeeen… Jeg glæder mig rigtig meget, det bliver awesome… Jeg fik lokket Eiqu med, eller lokket og lokket, han var faktisk på med det samme! Det er fedt at han tager med, han er jo omringet af 9 blogger piger, han er den eneste dreng i gruppen.. Men hey, det er vel et drømme scenarie for en fyr? Det var mere Malene der skulle lokkes, hun var svær at overtale, men det lykkedes mig. Sandy… tjaaae… Hun var faktisk en af dem som fik mig til at tænke over turen, hun sendte en masse ting om kulturen dernede osv, ha ha… Hun var selv en smule bange, men hun endte også med at sige ja, for halloooo… Marokko? Der er varmt, vi får tan og vi får 100% en masse oplevelser dernede, det skal nok blive godt.

De andre skal ud og surfe, men der bliver jeg kameramand, for jeg skal ikke ud på et bræt, hvor en haj så tager fejl af mig, og tror jeg er en sæl eller lignende, no no… Den chance tager jeg ikke! For jeg er ikke klar til at dø. Desuden surfede jeg også i Mexico, som jeg faktisk var ret god til, så har prøvet det.

Jeg er sikker på at der bliver filmet en masse, og det ender nok oppe på Eiqu’s youtube kanal.

Malene, Sandy og EiquJEG GLÆDER MIG TIL AT FÅ EN KÆMPE OPLEVELSE MED JER <3

(Jeg har desværre ikke et billede af os hvor vi alle er på, for de andre kender ikke hinanden endnu… Eller når jo, Sandy har mødt Eiqu da vi var i Viborg, så hun kender ham en smule. Når vi kommer hjem, så har vi tonsvis af billeder, glæder mig til at dele oplevelsen med jer).

Når man skal ud og rejse med fly, så glæder man sig selvfølgelig rigtig meget. Man har en fed ferie eller store oplevelser foran sig, som man bare skal afsted til så hurtigt som muligt. Det kan dog ske, at man lige pludselig står i den utroligt uheldige situation, hvor man dukker op i lufthavnen, men ens fly er simpelthen forsinket. Hvis man bare står og venter på at komme syd på, så kan man lige pludselig blive noget så skuffet. Hvis man skal til et lidt specielt sted, hvor der ikke går helt så mange fly, så kan man risikere, at man skal vente i længere tid.

Det er langt fra alle, der har lyst til at sidde og spilde deres tid i lufthavnen, hvor man bare skal vente på, at komme afsted. Derfor kan det være en god idé, hvis man har mulighed for at få kompensation ved flyforsinkelse. Selvom man selv tænker, at det er en selvfølge at få kompensation, hvis flyet er forsinket, så er det langt fra virkeligheden. Hvis det ikke er en del af firmaets politik eller man har en eller anden form for forsikring eller noget i den stil, så er det slet ikke sikkert, at man kan få noget som helst. Så det skal man tjekke inden.
unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEDT OG BILLIGT BØRNESTUFF – JULEGAVE IDÈER! (TIL BØRN OG BARNLIGE VOKSNE)