Jeg er så dårlig til at holde på hemmeligheder, specielt denne!

UDFORDRING – SPILLEAFTEN MED VILLIAN & B <3

ANNONCE
_mg_9045
Hej sweeties… Jeg har fået stillet en udfordring af ALGA, og den lyder på at slukke tv’et et par aftenener, og i stedet have Game-Night i selskab med Villian og eventuelt venner/familie. Udfordringen er accepteret, og vi er allerede igang. Denne aften blev brugt i selskab med Brian og Villian – hvor vi fik god mad bestående af hjemmelavet suppe og derefter tarteletter, MUMS siger jeg bare…. I’m so good… Okay, anyways.. Jeg har et par forskellige børne/familiespil fra ALGA, og Villian fik her til aften selvfølgelig lov til at vælge hvilken spil vi skulle spille. Jeg havde en idé om at han ville vælge  spillet “Ramasjang festen”, og jeg havde ret… Det blev Ramasjang, selvfølgelig.. Det elsker han jo også at se i fjernsynet, specielt hr. skæg er han helt pjattet med – “SKÆG SKÆG” bliver der altid råbt når han kommer frem på skærmen.

_mg_9059Jeg lavede for lang tid siden et indlæg om tv-zombier, og her mener jeg at børn bruger alt for meget tid foran fjernsynet, ipaden og telefonen. Da jeg var lille var der slet ikke alt det der, eller jo der var tegnefilm, men ikke i pad og mobiler at spille på. Dengang brugte man mere tid på leg og spil end man gør den dag i dag, og sådan er det bare. Men jeg husker selv hvor hyggeligt det var med samvær og hygge med familien, så det vil jeg til at gøre noget oftere, det er jo super hyggeligt at spille, og selvom Villian ikke helt forstår gamet, så er det stadig fedt for ham, vi griner og har det sjovt.

Selvfølgelig skal der være plads til tv og ipad, men ikke hele tiden, det er så nemt for forældre at sætte dem foran fjerneren, og jeg må indrømme at jeg også selv har gjort det, hvis der lige er noget som skal ordnes. Men mht. Ipad, så har Villian ikke en, og når han får, så bliver det max 30 minutter om dagen. Men altså, Villian er “heldigvis” typen som hellere vil lege end at se film, han kunne sagtens undvære tv’et. Men selvfølgelig nyder han også at se en film, men han kunne sagtens undvære.
img_8934

Vi har haft en super hyggeligt spilleaften, og Villian nød det… Så det bliver til en spilleaften mere i morgen, og nok også de næste par dage, det er jo trods alt en udfordring, en sjov en. Der er regler med i spillet, sådan da… Dog har vi lavet vores egne – og en af Villian’s regler var at regnbuen skulle tæskes af hr. skæg… Åh gud! Så den blev ødelagt.. ha ha..

 

og HEY… Jeg har en konkurrence kørende på Instagram (_annadue), den går selvfølgelig ud på spil… Og en af jer kan være så heldige at vinde et valgfrit spil fra ALGA, her indgår ramasjang spillet også, som er et hit for børnene. Så hop ind forbi min IG og skriv i kommentarfeltet hvilket spil i gerne vil vinde. (SE FX NOGLE AF DEM I KAN VÆLGE IMELLEM, HER)

________________________________________________________

Dette går Ramasjang spillet ud på:

På Ramasjang øen bor der en lang række kendte og elskede figurer, som de fleste børn kender fra DR TV. Du er inviteret med til fest på øen i dette sjove aktivitetsspil, hvor man skal samarbejde om at løse opgaverne.

Mime- gættekort: Prøv at efterligne figuren på kortet.

Legekort: Kortet viser, hvad der skal leges – ALLE skal være med. I de skøre legeopgaver kan spillerne bestemme, hvem og hvad der skal med til festen.

Der er forslag til 3 forskellige spil varianter:

Fra 3 år: Et samarbejdsspil for 2-8 børn.
Fra 5 år: Et samarbejdsspil på tid for 2-8 børn.
Fra 5 år: Et holdspil på tid med 2 hold.
Reglerne kan man selv lave alt efter, hvilke børn der deltager. Skal det være på tid? Må man snakke sammen? Osv.

Super sjovt spil, hvor man arbejder sammen og hvor alle vinder (eller taber).

Alle ALGA spil kan købes rundt omkring i Danmark og på nettet.
_mg_9070_mg_9064

unavngivet

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så dårlig til at holde på hemmeligheder, specielt denne!