THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

UPDATE PÅ LEGETØJS-SITUATIONEN, NYT KÆLEDYR!

ANNONCE
img_9090Hey sweeties… Her kommer lige en update på legetøjs-situationen herhjemme… Ej okay, ha ha.. Men jeg synes at denne søde, dejlige, larmende og ikke mindst en smule irriterende dinosaur skal vises frem, for Villian er helt tosset med den. Tjek lige en glaj (som vi siger i jylland) lille julegris ovenover! Produktet/legetøjet kaldes en T-rex, og produktet er fra Clementoni!

Villian elsker biler, bolde, tog og dinosaurer, så dette stykke legetøj er helt perfekt, han var ellevild da vi åbnede pakken som vi modtog af den søde postmand, og den skulle selvfølgelig åbnes med det samme, hvorefter der blev leget en del – det er nok hans nye bedste ven, eller rettere, hans nye kæledyr. Den er lidt sjov, for der er sådan et slags kødben med i æsken, og når man vifter med den, så kommer T-rex, eller han prøver… Det er sødt, og ret godt lavet.. Villian gemmer sig for ham når han siger “nu kommer jeg”.

T-rex (12-36 måneder) kan godt gå mig på nerverne engang i mellem, men det kan alt legetøj med lyd, sådan er det bare – men børn elsker det, og denne her er virkelig lærrig. T-rex er en elektronisk dinosaur som snakker, synger og bevæger sig… og den er faktisk monster hurtig, ha ha. Den har nogle forskellige knapper på ryggen, og når man trykker, så synger den, drejer rundt eller snakker, sådan lidt af hvert. også med tal osv! Men den er super smart og meget underholdende (for Villian).

Clementoni har mange forskellige legetøjsprodukter som er meget lærrige og har mange fordele (her), sååååå… Take a look!

Se lige en glad dreng, dejlige billeder… Så skønt at have en søn som elsker at lege fremfor at sidde med en Ipad!
_mg_9077 _mg_9082 img_9096 img_9109img_9119

unavngivet

Tjek også Clementoni’s facebookside

4 kommentarer

 • Stine

  Haha!! Min venindes pige har den også og begge vores piger var mega bange for den til at starte med, men nu syntes de at den er sjov. Især når de kan løbe fra den og den følger efter dem 😄👍🏼 Men gaaaaal den larmer! 😳 Hvad man ikke gør og udholder for de kære børn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Den ser mega sød ud! Hvad koster den? Og hvor lang tid tog det før den kom? Overvejer at købe en til min nevø 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor kan man købe den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING