UPDATE PÅ LEGETØJS-SITUATIONEN, NYT KÆLEDYR!

Der går rygter om mig, men passer de?

paradise-hotel-forpremiere-d-10-01-134Der går rygter om at jeg skal være med i den nye sæson af Paradise hotel, faktisk så tror de fleste at min Marokko tur er påfund, de tror at jeg skal til Mexico. Det kom faktisk bag på mig, for der er virkelig mange som har spurgt mig, også folk som jeg kender. Jeg er bare et spørgsmålstegn, sådan… wtf?! For NEJ… Jeg skal ikke være med i Paradise hotel, det er altså en 4 dages tur til Marokko, så jeg må skuffe jer.

Jeg ved godt hvorfor nogle nok har troet at jeg skulle med, men kan ikke sige hvorfor… Men Paradise hotel er no-go for mig, det er jeg simpelthen blevet for gammel tid, og derudover er jeg mor, mit liv er anderledes nu. Det var en kanon oplevelse, og ville aldrig have været den foruden. Dog forstår jeg godt at nogle takker ja hvis de bliver spurgt om de vil være med i en sæson mere, for det er jo en fed oplevelse.

Dog vil jeg sige, at hvis jeg blev spurgt om jeg ville være med i 4 afsnit, altså komme ind som en slags gæst, så havde jeg sagt ja! Men det er også noget helt andet, men der havde jeg sagt ja uden at tøve.

Faktisk, så går der også rygter om at Sandy Esko og jeg skal tjekke ind sammen, ha ha… Ved ikke lige hvor den kommer fra, men ja… I må jo vente og se, hvis jeg skulle med, så måtte jeg jo alligevel ikke røbe det, det er tys tys.

Jeg skal ikke være med i Paradise hotel – jeg skal kun se det i fjerneren… Men måske i snart kommer til at se mig i noget andet? Who knows…. DOG IKKE DE UNGE MØDRE SOM DER OGSÅ ER GÅET RYGTER OM! NEVER EVER…

(Overstående billede blev taget på den røde løber til forpremieren af min sæson af Paradise hotel 2013, kan ikke helt finde ud af hvad jeg ligner på det billede, men dejlig tan) 

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE PÅ LEGETØJS-SITUATIONEN, NYT KÆLEDYR!