Der går rygter om mig, men passer de?

PISSE BANGE – VILLIAN HAR SLUGT EN MØNT?!

img_8249Holy shit… Martin spurgte i torsdags om han måtte få Villian hjem, da de skulle holde Mortens aften, og selvfølgelig måtte han det, og det så ud som om de hyggede sig. Men fredag morgen får jeg et opkald fra Martin om at Villian havde slugt en mønt, og jeg gik fuldstændig i panik! “HVAD, ÅH NEJ, HVORNÅR OG HVORFOR, HVAD GØR VI?“. Han sagde det var sket torsdag aften efter maden, men Martin var hurtig og stak en finger i halsen på ham, så alt kom op, pånær mønten. De havde vagtlægen i røret med det samme, som heldigvis fortalte at det ikke gjorde skade, han træk vejret fint og der var ikke noget, men vi skulle holde øje vejrtrækningen og om han blev utilpas… Det var han ikke, og så skulle mønten være i afføringen indenfor 3 dage, og hvis den ikke var kommet ud, så skulle han til læge, for så skulle han røntgenfotograferes.

Martin valgte ikke at ringe til mig torsdag aften efter at have snakket med lægen, for han ville ikke gøre mig bange, for det var jo ikke farligt, men han ved hvordan jeg ville have reageret.. og at jeg ville ligge søvnløs hele dagen, så han valgte at gøre det fredag morgen. Men jeg har været meget nervøs, og spurgte vuggestuen i går om der havde været gevinst, men nej… FUCK! Jeg har seriøst rodet rundt i hans afføring (lækkert) i håb om at finde den, og i håb om at den kom ud. HELDIGVIS kom den ud i dag, sikke en lettelse… Pyha… Var ved at blive rigtig bekymret… Når man får børn, så er der så mange bekymringer, og man bliver hurtigt bange, tanken om der skulle ske ham noget, giver mig knuder i maven. Nogle af jer som har prøvet det samme?
img_8256

unavngivet

   

12 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Anna.
  Engang skulle min søster også vise mig, at hun kunne “trylle” en mønt væk, ved at putte den ind i munden. Og da kom hun også til at sluge den.
  Det samme skete også for mig, da min søster ville hjælpe mig med at få min løse tand ud, og kom til at trykke ind, så jeg slugte den 🙈
  Det er efterhånden mange år siden – men det var noget af “sjov” tid for os. Dog ikke for mine forældre😂
  Jeg forstår dig udemærket godt – det er nok noget så forfærdeligt at gå igennem, som mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Penelope

  Min lillebror slugte en 2 krone for ca. 3 år siden, og han kom på skadestuen med det samme fordi han næsten ikke kunne trække vejret, så han skulle have den fjernet med det samme med en slags operation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Villian kunne godt trække vejret, det var også en 1 krone, den er lidt mindre.. Men den er ude nu, og han har det godt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er altså pisse farligt at sluge en mønt!!! Den lægevagt er da ikke særlig god så !!!
  Afsted til sygehuset i allerhøjeste fart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det ved vi godt det er, men han sagde at vi skulle holde øje med vejr trækningen og han havde det fint, det samme sagde de i vuggestuen.. Men den er blevet skidt ud her i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   morges… Dem i vuggeren siger det tit er sket..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har selv prøvet at sluge en mønt, dog bare mens jeg sad som passager i en bil. Prøvede også at få den op ved hjælp af, at stikke 2 fingre i halsen, men hjalp ikke. Så tog til det nærmeste hospital for så at få mønten ud dagen efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Her har vi ikke slugt mønter men vi har prøvet både cigaretskodder hos mormor, en hel tube tandpasta, rulletobak, heldigvis ikke noget farligt. Men vi har da fået snakket med giftlinjen et par gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har selv slugt en 25øre som lille, den kom også ud igen og mine forældre satte den i barnets bog. og jeg lever på bedste vis på 25,ende år 😊så det går nok, men ja hold op alle de bekymringer der følger med når man får et barn. Der går jo ikke en dag uden 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej damn it… Jeg burde også have puttet den i min! 😛
   Præcis, konstant bekymringer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kan så stikke det meste 😃😃 da jeg var barn slugte jeg en byggeklods – den kom ud tre dage efter i min ble (havde stadig farvel blå) 😂😂😂 men grim oplevelse for jer! Det er det værste ved at elske så inderligt, man er sgu bekymret hele tiden – men det hele værd ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Shiiit! 😛 Det må da have været ubehageligt at sluge sådan en…

   Jaaaa meget! Men han er ok:) heldigvis

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der går rygter om mig, men passer de?