Villian leger model som sin mor..

NYT OG ANDERLEDES VINTER LOOK!

ANNONCE
img_9234-2
Kan købes her: ELLOS Lyserød Uldfrakke, HER / ELLOS striktrøje, HER / ELLOS HUE, HER

Hey sweeties… Er super glad for den positive respons omkring outfits billeder, så det vil jeg begynde at gøre noget mere, også fordi at jeg shopper rigtig meget (alt for meget mener mine veninder). Men det er fedt at kunne vise tøjet frem, og give jer noget inspiration til nogle forskellige outfits. Jeg fik for første gang bestilt noget hjem fra Ellos, som jeg bestemt ikke har fortrudt… Ellos er awesome!

Uldfrakken er jeg rigtig glad for, den er anderledes og dejlig varm her til vinter. Det er sjældent jeg går med lyserød, men denne skiller sig ud og klær’ mig ret godt, så thumps up herfra! Den er forresten på tilbud lige nu (her), som mange af deres andre efterårs/vintersvarer… Det skal lige siges at den lyserøde uldjakke (som også kan fåes i sort) er ret stor i størrelsen. Min er en størrelse 34 (xs) som sagtens ville kunne passe en small, og en lille medium også.

Striktrøjen er også super lækker med fede detaljer, I really like… Der er direkte links til huen, trøjen og jakken øverst oppe <3
Psssst… Der er faktisk 20% rabat på alt vintertøj, også det jeg har på… 
thumbnail_img_9176thumbnail_img_9197img_9231img_9218
unavngivet

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villian leger model som sin mor..