VIDEO: KLAMT MAD MED SANDY... OG BRÆK!

Villian leger model som sin mor..

outfitI går var min veninde og jeg ude og tage outfits billeder, for jeg har noget tøj som jeg gerne vil vise jer – billederne kommer senere. Villian var med, og han hyggede sig, MEN…. Jeg måtte ikke stå foran kameraet, for det ville han. Hver gang jeg prøvede at gøre noget, så sagde han “min tur, min tur” og prøvede at efterligne mig. Se overstående billede, der gik jeg frem mod kameraet, og så ville han selvfølgelig gøre det samme. Han er simpelthen så sjov, elsker den lille trold. Det er sådan nogle dejlige billeder <3

Villians outfit kan købes her: Vinterjakke (lignende), HER / Move by Melton Vinterstøvler, HER / Elefanthue, HER
img_9158 img_9159img_9156img_9150img_9171
Villians vinterstøvler er varme, gode, behagelig og super fede! Kan varmt anbefales.. det er vigtigt at man sørger for at de små har noget ordentligt fodtøj.

Jeg kom til at købe et par i str. 25 og 26… Så sælger Villians par i str. 26 da de er for store, skriv PB på facebook. 
unavngivet
I
ndeholder affiliate.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: KLAMT MAD MED SANDY... OG BRÆK!