NYT OG ANDERLEDES VINTER LOOK!

Den perfekte date for mig!

15032587_1235812276492472_1390968182_nNu er det ikke fordi at jeg dater særlig meget, eller faktisk overhoved ikke.. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker, men ordet “date”…. irw… Jeg hader det!

Der var en fyr som spurgte mig, “hvad er den perfekte den for dig?“, og den er ret nem… Den perfekt date for mig ville være en aften med god mad og FIFA eller en burger nede på Sharks i Aarhus efterfulgt af en omgang pool! Jeg dater ikke pt, for jeg leder ikke efter noget seriøst. Men hvis en fyr inviterede mig ud på en af disse to ting, så er jeg næsten sikker på at jeg ville sige ja.. Ej nu skal jeg også passe på med hvad jeg siger, det er jo ikke hvem som helst jeg vil gå ud med. Men det er en drømmedate for mig, det er det virkelig.. og ja… Jeg er lidt af en drengepige/drengeprinsesse som jeg kalder det, for selvom jeg på mange områder er meget drenget, så er jeg også meget feminin på mange områder (har jeg skrevet om tidligere, her).

Et no go for mig, ville være hvis en fyr inviterede mig på MASH eller en anden dyr/fin restaurant, det er bare ikke mig (medmindre det er en man er blevet ret seriøs med).. Eller jo, maden er i top, men en fyr kan ikke “købe” mig! Jeg tænder ikke på penge… Eller jo, mine egne, ha ha.

Ham jeg datede tilbage i Februar/Marts var et luksus dyr, og vi skulle hele tiden på de dyreste restauranter, shoppe i de dyreste butikker og så videre. Jeg havde det bare sådan… “Dude, DET DER VIRKER IKKE PÅ MIG?!“, og det fik jeg også sagt. Der gik ikke længe før at det blev for meget, og for sukkersødt til mig. En fyr imponerer bare ikke mig, ved at invitere mig ud alle de dyre steder og komme med gaver konstant.

Man ved aldrig hvad der sker, men jeg nægter at tro på at jeg får en kæreste lige foreløbigt… Man siger jo tit at det sker når man mindst venter det? Men han skal virkelig være speciel, for jeg er så irriterende kræsen og har meget svært ved at blive forelsket.

PSST….. Jeg er fan af Matt Bomer, helt forelsket… Så hvis der er en fyr derude som ligner ham, bare en lille smule – SÅ SKRIV! Så kan det være jeg kommer på andre tanker 😉

 

unavngivet

4 kommentarer

 • DN

  Er du sikker på at du mener Matt Bloom? 😐 Han er wrestler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pool er bare SÅ hyggeligt – mig og min kæreste elsker også at tage ind og snuppe et slag eller to 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja virkelig hyggeligt! Ej hvor fedt… awesome kærestepar 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Nej hun mener Matt Bomer. Matt Bomer er skuespiller og fra serien White collar

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT OG ANDERLEDES VINTER LOOK!