VIDEO: VILLIAN BESAT AF EN DJÆVEL! (LOL)

NU REJSER VI – BEGEJSTRET, MEN OGSÅ NERVØS!

thumbnail_img_9219Ohøj sweeties… I dag sker det, eller i nat hedder det nok – for der vender Malene, Sandy og jeg snuden mod Marokko! Jeg glæder mig rigtig meget, men samtidig med begejstringen, så er jeg også vildt nervøs.

Marokko’s befolkning er meget anderledes i forhold til det man er vant til, de er nemlig meget religiøse og ser vidst også en smule ned på kvinder? I hvert fald kvinder som går i lårkort og ja, hvad det nu ellers kan være. Men så er det jo godt at jeg har sørget for at tage en flyverdragt med! Ej gas, det har jeg selvfølgelig ikke… Men jeg kommer ikke til at gå i lårkort eller i en nedringet trøje, kun hvis det er til et hurtigt outfit billede. Jeg har pakket lidt af hvert, så nu ser vi…. Men jeg er lidt nervøs for befolkningen dernede, men håber på at blive positiv overrasket.

Udover bekymringen, så er jeg også rigtig spændt, for Marokko… Altså hallåååå?! Det bliver fedt at prøve at komme et sted hen, som jeg normalt ikke ville have valgt – det er jo noget helt andet dernede, og jeg skal ud på en masse fede oplevelser sammen med et par dejlige damer.

Det hele er med blandede følelser, for jeg kender ikke noget til landet, og jeg har hørt både godt og skidt omkring Marokko. Men mest af alt, så kommer jeg virkelig til at savne Villian… Jeg ved godt at det kun er 4 dage, og at Martin alligevel skulle have ham de 4 dage, men jeg er i Marokko, og det er langt væk.

(Det skal nok gå, væk med de negative tanker om hvad der kun kan gå galt, positivitet ANNA DUE! KOM SÅ……. )

SKEPTISK MEN SPÆNDT, OG MED SOMMERFUGLE I MAVEN! Marokko er et smukt land, så selvfølgelig glæder jeg mig… Ej hvor er det vildt… Jeg skal til Marokko?! Iiiih…. Glæder mig til at dele det med jer… Hyg jer i kolde Danmark, mens vi forhåbentlig hygger os dernede med varme og sol!

Dog kommer jeg også til at savne min søde hue med dut på… DUT-HUE, VI SES OM IKKE SÅ LÆNGE!
img_9280OG JA, JEG SIGER DE TING JEG TÆNKER!

unavngivet

2 kommentarer

 • Anonym hhx'er

  Hvor er din jakke fra? Den er gorgeous

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja den er lækker! Hvis du går ind under kategorien “mode” her på bloggen kommer der et indlæg op hvor jeg har lavet et direkte link til den..:) ellers kig lidt længere nede af mine indlæg..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: VILLIAN BESAT AF EN DJÆVEL! (LOL)