HVORFOR AFLYSTE EIQU MAROKKO TUREN?

Gravid i Marokko? Vores hemmelighed?

img_9785-2I er allesammen ret nysgerrige om mit tidligere indlæg, et indlæg jeg lavede for et par uger siden, men endnu engang delte med jer igen (gendelte kan man vel kalde det?). Hemmeligheden omhandler Martin, men nu er der blevet sat spørgsmålstegn, og det er klart… For hvad kan det være?

Der er ret mange som har gættet på en graviditet, specielt efter min video, som jeg lagde ud på Instagram tidligere… Og ja, jeg har godt set maven, det er ikke til at undgå…

Jeg panikkede dernede, spørg selv Malene! Jeg har her på det sidste været lidt utilpas, og har gået med tanken “Mon jeg er gravid?”, også fordi at jeg er gået over tid (menstruation). Da vi kom til Marokko og sprang i Bikinien gik jeg altså i panik og kaldte på Malene, hvor hun også sagde “Ej nej nej, det ser underligt ud?”, hvor jeg bare var sådan “Underligt? Jeg ligner en som er gravid i uge 19!” .. Det var ikke sådan ligetil at få en test dernede, så det gik mig virkelig på, også fordi at det gik op for mig, at jeg faktisk var gået over tid, men alligevel… Hvis jeg var gravid, så skulle jeg være rimelig langt henne… uge 11 eller lignende (ikke fordi at det gør det bedre), men tænker da at jeg så ville have haft samme symptomer som min sidste graviditet! Før folk påpeger hvem faren MÅSKE kunne have været… Så skal det lige siges, at hvis jeg var gravid, så ville det altså ikke have været med Martin. (så skulle det i hvert fald være et foster som har lagt inde i min mave i over 1 år, men naaah… Tror jeg næppe)

Men jeg er IKKE GRAVID! Thank good…. Så på billederne fremover behøver i altså ikke spørge… Jeg har åbenbart bare været oppustet or something… Det er lidt ærgerligt, for nogle af billederne ser mærkelige ud og så stressede det mig en smule dernede, er jeg faktisk stadig, eller en lille smule, ved ikke helt hvorfor.

Alle billeder i bikini er nærmest blevet slettet, det blev de med det samme, for det så forfærdeligt ud (altså jeg blev bange og nervøs).

Nok om min ikke-eksisterende graviditet, så kommer der snart en masse billeder fra turen, som skrevet i mit tidligere indlæg (det med IQ), så var det en fantastisk rejse, og vi fik så mange oplevelser.

_mg_9993img_9914img_9785
unavngivet

7 kommentarer

 • Desiree

  Haha ikke spor sjovt ikke at vide sig sikker.. Men det ligner da bare skjorten under nederdelen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er det ikke, prøv at se min video på instagram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Heh har du overvejet om det er måske noget du ikke kan tåle som du spiser, for det plejer det som regel at være, måske noget laktose eller gluten:D plejer maven at blive lidt oppustelig:) bare lige en lille ide/tanke:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej det håber jeg da virkelig ikke! åh no… 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jose

  Hej Anna:) er dig og Martin sammen/kærester? Kan ikke rigtigt finde ud af det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Det kan altså også være pga stress.. har selv haft

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR AFLYSTE EIQU MAROKKO TUREN?