Gravid i Marokko? Vores hemmelighed?

UPDATE PÅ VORES UDFORDRING..

ANNONCE_mg_9364Hey hon’s.. Jeg lavede for en uges tid siden et indlæg omkring en udfordring som vi var blevet stillet af ALGA, som går ud på at slukke fjernsynet efter aftensmaden, og i stedet bruge tiden på at være social rundt om bordet (eller hvor man nu ellers vil sidde) med et hyggeligt spil, sammen med venner og familie. (Hvis i ikke læste mit sidste indlæg, så kan i læse det, her)

Vi har de sidste par dage spillet/leget med spillet “ramasjang festen” som Villian virkelig er glad for, han forstår som tidligere sagt ikke gamet, men han synes det er sjovt at sidde og lege med de forskellige figurer, og så snakker vi lidt frem og tilbage, det er super hyggeligt.

Nu er Villian ikke så gammel, så han gider ikke sidde i flere timer med det samme spil/legetøj, men han er interesseret og synes som sagt det er hyggeligt, men efter 30 minutter, så går han fra spillet/legen, men vender tilbage lidt efter.

Her den anden dag åbnede vi spillet som hedder “Rosa fra rouladegaden”, det synes Villian var sjovt… De første 6-7 minutter, men mere gad han altså ikke – han var rigtig træt, og var nærmest grydeklar. Dette spil er lidt mere for de ældre børn, og hvad jeg har læst man frem til, så lyder det til at være et rigtig hyggeligt og sjovt spil – men det tror jeg nærmest alt fra ramasjang er….

Jeg fik desværre ikke nogle billeder, udover de få, det var nemlig kun V og jeg som åbnede “rouladen” sammen <3

ALGA har rigtig mange sjove spil generelt, både til børn og voksne.. Jeg har en del af dem herhjemme, og hjemme ved mine forældre… Jeg er FAN AF MATADOR! I Love it

_mg_9375
SPILLET GÅR UD PÅ
Lav en kage til din ven sammen med Rosa. Kast med terningen, tag et kagefad, og skynd dig ud på kagebanen sammen med de andre børn. Tag på en drilsk mission, og find form, smag og rigtige dekorationer til din kage. Den, der kommer først til toppen af kagen, får lov til at sætte marcipanroser på kagen og sende et af kagespillets kagekort til en ven.

Som sagt følger Villian og jeg ingen regler, vi leger bare, og slår med terninger…. Men jeg synes det er vigtigt at man efter maden ikke bare sætter sig foran fjernsynet, men laver noget “fornuftigt” og socialt sammen. Vi leger eller spiller indtil kl. 19, hvor vi så sætter os hen foran fjernsynet så Villian kan slappe helt af inden sengetid, som er kl. 19.30.

_mg_9377
_mg_9376
_mg_9363Husk at i stadig kan nå at deltage om et valgfrit spil fra ALGA på min INSTAGRAM  _ANNADUE

Tak for udfordringen ALGA, det var hyggeligt, og vi fortsætter!!!

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i Marokko? Vores hemmelighed?