UPDATE PÅ VORES UDFORDRING..

BLACK FRIDAY! 25-75 % RABAT … BEAUTY STUFF!

_mg_9404Hey sweeties… Som i nok godt ved, så er det black friday i dag! YAAAAS… We all love it! For de fleste er der dømt shopping, da der er en del penge at spare i dag, specielt inde på COCOPANDA.

Selvom jeg ikke skriver så meget om beauty og makeup, så elsker jeg det, og jeg har så mange forskellige produkter, både makeup og hudpleje.

Denne gang ville jeg altså prøve THE BALM, fordi at en læser anbefalede det, og faktisk også min veninde – og ved i hvad? Det er helt fantastisk, nøj hvor jeg elsker det mærke, og hvor er produkterne dog fine. Det eneste produkt ved THE BALM som jeg kan sætte en finger på, er deres lipglosses, de er lidt for fedtede til mig, men det er jo smag og behag… Men flotte, det er de!

Jeg bruger til dagligt øjenskyggepaletten, da jeg elsker matte farver.. NUDE IT IS! Udover øjenskyggen bruger jeg også the balm’s mascare, highlighter og min nude læbestift til hverdag! I simply love it… Der er direkte links til de samme produkter som jeg har skaffet mig nederst i indlægget!

(HUSK AT DER ER OP TIL 60% RABAT PÅ ALT, BÅDE THE BALM OG EN MASSE ANDRE MÆRKER, HER!)

_mg_9407_mg_9414

KØB DET SAMME PRODUKTER SOM JEG HAR, HER:
MAD LASH MASCARAFØR 159, NU 95 ,-

LIQUID EYE LINER, FØR 149, NU 89 ,-

NUDE DUDE EYESHADOW, FØR 349, NU 174 ,-

HIGHLIGHTER, SHIMMER & EYESHADOW, FØR 199, NU 109 ,-

ANTI WRINKLE CONCEALER, FØR 169, NU 101 ,-

FACE PRIMER, FØR 329, NU 180 ,-

THE BALM LÆBESTIFER OG LIPGLOSSES, HER

unavngivet

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE PÅ VORES UDFORDRING..