BLACK FRIDAY! 25-75 % RABAT ... BEAUTY STUFF!

MINE FORDOMME? SÅDAN VAR MAROKKO…

img_9535Hey hon’s … Endelig fik jeg tid til at lave et indlæg om Marokko, så her kommer lidt om hvad vi lavede og hvad landet har at byde på.

Marokko har meget at byde på, mere end jeg troede… Kan i huske alle mine fordomme (ellers læs dem, her)? Dem kan jeg godt skyde til jorden igen, for det var slet ikke så slemt som forventet. Mændende kiggede meget, og nogle af dem var lidt nærgående, men det var ikke sådan at jeg tænkte over det – på intet tidspunkt følte jeg mig utilpas. Men nu havde vi jo også en guide, en rigtig sød guide ved navn Mohammed. Han virkede til at være en meget respekteret mand dernede, for han viftede fyrene væk som fluer og fortalte os at vi ikke skulle snakke med dem, bare ignorere. Mohammed var så sød, og man følte sig så tryg, han passede virkelig på os og gik meget op i vores ve og vel! Da vi landede havde jeg ikke sovet i et døgn, og med mit helbred lige nu er det ikke det bedste for mig ikke at få min søvn, så det fortalte jeg Mohammed med det samme, altså at jeg på et tidspunkt sikkert fik brug for ro (vi skulle jo allerede igang med programmet da vi ankom). Til at starte med forstod han mig ikke rigtigt, men efter en times tid fandt han ud af hvilken sygdom jeg har, og var bare sådan.. “Er du okay, har du det bedre?”, han var obs på mig alle dagene, kæft hvor var han sød altså.

Anyways… Da vi kom ud til Muhammed skulle vi afsted med det samme, ud på tur, en lang tid. Vi skulle tjekke ind på vores hotel, dog med 3 timers kørsel og en masse stop på vejen. Jeg har nogle videoer liggende på mit kamera, hvor i virkelig kan få en fornemmelse af Marokko, så dem overvejer jeg at klippe sammen til en lille film. Nu kom jeg ud på et slags sidespor igen, det var ikke meningen. Men jeg husker ikke hvad stederne hedder, altså der var vi lavede stop’s hist og pist…

Det første stop var hos nogle kvinder som sad og lavede en masse forskelligt… De to kvinder som ses på billedet lavede på det tidspunkt peanutbutter og en eller anden lækker olie, som vi fik lov til at smage… Peanutbutteren var vandet, og helt perfekt! Der fortryder jeg altså lidt at jeg ikke fik noget af det med, for det smagte simpelthen så godt.
img_9471 img_9482Det næste stop var vidst ret tilfældigt, vi stoppede fordi at mange af os gerne ville se udsigten, og så ville nogle af os (mig) gerne klappe kamelen, som åbenbart ikke er en kamel, men en dromedar (aldrig hørt om det dyr før). I mine øjne er det en kamel, og den er smuk, se lige dens smukke blå øjne – og tjek lige udsigten i baggrunden.. NØJ, det var smukt.

Og se så på mig, også der ser jeg gravid ud, det var dog utroligt… Hvis i ikke fik læst om min ikke-eksisterende-graviditet kan i læse om den her.

Jeg ved godt at det kan virke lidt opstillet “Se mig… Jeg står med en kamel (som ikke er en kamel)” .. Men jeg blev nødt til at få et billede med den, for den var så dejlig og jeg har altid ønsket mig at klappe en kamel, det mener jeg helt seriøst. (For mig er en dromedar og en kamel det samme, så mit ønske er blevet opfyldt.)

img_9537 img_9533
Vi havde som skrevet en masse stop, men jeg husker ikke dem alle, for jeg sov noget af turen… Jeg var så træt! Men vi stoppede i hvert fald også ved en lille slags restaurant hvor vi fik lidt af hvert, mest af alt chips og cola! Very vigtigt for os.

Efter dette stop kørte vi direkte ud til hotellet, og jeg siger jer… DET VAR FANTASTISK! Det var det smukkeste hotel, med de smukkeste værelser og den smukkeste udsigt… Hotellet hedder Atlas Essaouira & Spa, som ligger i Essaouira hvor vi overnattede den første nat. Det var ikke lang tid vi fik på hotellet, desværre… og dagen efter skulle vi ud på flere oplevelser, og endnu engang på en lang køretur for at tjekke ind på et nyt hotel, hvor vi skulle bo de sidste to dage. Men det gjorde nu ikke så meget, for det hotel var også 5-stjernet og virkelig lukseriøst og smukt.

Tjek lige vores udsigt fra det første hotel, hvor var det smukt, tænk hvis man skulle stå op til sådan en udsigt hver morgen? Det ville jeg elske.
img_9575
Der kommer flere indlæg om turen, men små bidder af gangen, da dette indlæg ellers ville fylde en herregård! Men sidst vil jeg lige slutte af med dette billede. Malene og jeg har ikke været på ferie sammen siden Mexico, dette var første gang og denne tur var uforglemmelig, hun var med til at gøre den helt fantastisk!
img_9612
Til jer som undre sig hvorfor vi var så mange bloggere som valgte Marokko, så kan jeg fortælle at det var MOROCCAN NATIONAL TOURIST OFFICE som inviterede os, og de fleste af os takkede selvfølgelig ja!

Vi var 10 bloggere på denne tur, og de var allesammen så dejlige, vi hyggede os big time.
img_0313

unavngivet

2 kommentarer

 • Ida

  Du har næsten ingen barm på billederne. Er de begyndt at hænge eller blevet flade? Spørger fordi jeg selv overvejer at få lavet bryster men har ikke lyst hvis de alligevel ikke giver nogen former

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er på grund af tøjet, de sidder super fint 🙂 tjek mine billeder på instagram i bikini 🙂 Bryder mig bare ikke om at vise dem for meget frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY! 25-75 % RABAT ... BEAUTY STUFF!