SE MINE BRYSTER UDEN BH - 1 ÅR EFTER!

Jeg hadede vinter, men ikke mere..

img_9287Tøjet kan købes her: Jakke, ELLOS / Hue, ELLOS / Striktrøje, ELLOS

VINTEREN NÆRMER SIG… Altså hvis det ikke allerede er vinter? Det er i hvert fald ved at blive koldt, og altså… Jeg hader kulde, men.. Nu hvor Villian er blevet ældre, så er jeg faktisk begyndt at blive glad for vinter. Selvom jeg hader kulde, så gælder det jo bare om at have det rigtige tøj på, og når man har et barn, så er det godt med en flyverdragt – så både V og jeg har en. Normalt ville jeg aldrig tage sådan en på, never ever… Jeg ville hellere fryse end at ligne en tumpe, men nu er jeg kold… Jeg elsker min pinke flyverdragt (som pt. er glemt i Thisted, buhu)! Dog går jeg kun i den hvis Villian er ved siden af, ha ha…

Jeg glæder mig til at vi skal ud og tumle rundt i sneen! Det der med at kælke, det er lige mig… Så sne… KOM KOM KOM! Vi venter… og vi glæder os! Wu-fucking-huuuuuu!!!! Jeg synes virkelig at der er mange ting som ændre sig når man får børn, efter Villian er jeg begyndt at elske vinteren, why? Fordi han gør? I don’t know… Men selvom jeg godt kan lide vinter, så vil jeg altid foretrække sommer…. Men hvem vil ikke det? (Hvis du foretrækker kulde, så er du mærkelig, just saying… kold som jordbæris)

Hmmm.. Hon’s, hvilke indlæg kunne i godt tænke jer? Hvad med nogle julegave idéer, var det noget? Har virkelig mange… Så mange at jeg er i tvivl om hvad jeg skal købe, så det ender nok med at jeg igen i år bruger for mange penge på julegaver, men hva faen… Folk bliver jo glade <3

img_9219unavngivet
annonce

1 kommentar

  • Anonym

    Jeg vil rigtigt gerne have nogle julegave ideer. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MINE BRYSTER UDEN BH - 1 ÅR EFTER!