SMOOTHIE CHALLENGE - JEG BRÆKKER MIG IGEN!

1 DECEMBER! FEDESTE JULEGAVEIDÉ – PLUS KONKURRENCE!

ANNONCE
_mg_0816Hi sweeties! Endelig er vi kommet ind i December måned, så glædelig første December.
Jeg har lovet jer at finde nogle gode tilbud, og ja, generelt bare julegaveidéer, da det faktisk godt kan være lidt af en udfordring at finde julegaver til gode priser.

Denne urboks er efter min mening et godt bud på en god og billig julegave, min far får en af mig i år (han følger ikke med på de sociale medier, og har hverken facebook, instagram eller lignende), så han ser ikke det her, ha ha. Men jeg ved at han kommer til at elske denne gave, da han har rigtig mange ure og denne her er virkelig fin, og så er det nemt at holde styr på sine ure, som specielt min far har svært ved.

Det er 1 December, og jeg har selvfølgelig sørget for, at i får en rabatkode med 15% rabat på alt inde på URBOKS.DK.
Rabatkoden er “ANNADUE“, så den er nem at huske.

Der er mange forskellige ting derinde, men den som jeg giver min far i fødselsdagsgave koster normalt 299, men som sagt, kan i med rabatkoden “ANNADUE” kan i få 15% rabat, yay… Perfekt julegaveidé og super billigt!

** KONKURRENCE!!
I har faktisk muligheden for at vinde en urboks efter eget valg (se dem alle, her).
Det eneste i skal gøre for at deltage, er at indsætte et link til den urboks,man gerne vil vinde i kommentarfeltet i kommentarfeltet, samt en lille tekst omkring, hvem man gerne vil vinde den til (kan også være til en selv).

Jeg finder vinderen på SØNDAG! 
_mg_0830
_mg_0823
unavngivet

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMOOTHIE CHALLENGE - JEG BRÆKKER MIG IGEN!