Billeder fra mit nyeste photoshoot - undertøjsserie...

Jeg havde nær ringet efter en ambulance i nat….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okay mommies…. Jeg kunne godt bruge nogle gode råd, for jeg har en søn som har været meget syg, og som nu er sløv, og hoster rigtig meget, sådan virkelig voldsomt. Villian og jeg har lagt syge siden i søndags, søndag og mandag var Villian hos Martin, men tirsdag kom han herhjem, hvor vi så har været semi-syge sammen, men det er gået fint, og vi har fået slappet af. Men i nat har det været slem, vi hostede på kryds og tværs, og forskudt har vi nok max. fået 3-4 timers søvn – om vi er trætte i dag? JA! Anuways….

Som sagt hoster han meget om natten, det er voldsomt, og nogle gange er det så slemt at det lyder som om at han er ved at blive kvalt, i nat blev jeg virkelig nervøs, og jeg prøvede at tilbyde ham en masse at drikke (for at give en form for smørelse), men han ville intet have, til sidst fik jeg lokket vand blandet med cola og honning ned i ham, det hjalp et stykke tid… Thank good… Nøj hvor var det synd for ham! På et tidspunkt troede jeg seriøst at jeg skulle til at ringe til en ambulance, for dælen hvor var det slemt… Han kunne slet ikke få luft, og han sagde “moar, moar, moar” for han blev selv så bange.. Av hvor gjorde det ondt i min mave. Hvad gør i når jeres børn hoster så meget, nogle gode råd? (Udover honning, kamilete og en pude under madrassen så han ikke ligger fladt?)

Sygdom har været grunden til at jeg ikke har været så aktiv på bloggen, men jeg vender snart stærkt tilbage. Nu skal vi bare lige komme ovenpå igen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
unavngivet

41 kommentarer

 • Rikke

  Min søn er på samme alder som din søn. Han har også haft ekstremt meget hoste, så han var ved at kaste op af det. Lægen gav ham en maske med noget mod bronkitis. Ringede bare derned. Og altid masser af væske 😊
  God bedring til jer begge..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Åben et vindue og lad ham få frisk luft det hjælper her. Også lige få ham tjekke om han måske har fået astma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tror du det kan være astma? Han har jo lige været syg?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Haugaard

   Min niece hostede også rigtig til min søster fandt ud af at det var astma hun havde. Så det vil nok være en god ide og få ham tjekket for astma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille

  Det lyder nok mærkeligt, men skær et frisk løg i tern og så i en skål og lad det stå tæt ved hovedt når man skal til at sove, det kan lindre en del af hosten

  Det er et husråd som jeg har brugt i mange år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Løg?! Virker det? Troede det var en skrøne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trille

   Det virker på mig og min familie 😊 Men løget skal være så frisk som muligt 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Nogle sige et halv løg under sengen, men om det hjælper det ved jeg ikke, har ikke selv prøvet det. Men god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Ville nok tage et smut forbi lægen, vi har en datter med astmatisk bronkitis (kun når hun er syg, heldigvis) men hendes spray hjælper når det er værst og hun virkelig ikke kan blive rask. Derfor er vores aldrig blevet så slemt som du beskriver. Kunne være det eller måske en lungebetændelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  En god kop te med honning inden senge tid og så få ham til at ligge lidt højere oppe med overkroppen så hans luftveje ikke er til besvær når han sover. Og så ellers sørg for at han ikke er kold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  En god kop te med honning inden senge tid og så få ham til at ligge lidt højere oppe med overkroppen så hans luftveje ikke er til besvær når han sover. Og så ellers sørg for at han ikke er kold. Og hvis det er en irretation i halsen så prøv med halstabbeletterne “Væk i morgen” de må godt gives til børn og kan købes i de fleste supermarkeder og så smager de super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hakket løg under sengen eller ved siden af sengen. Det hjælper! Jeg bruger et løg under sengen når min søn på 2 år hoster😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det lyder som astmatisk bronkitis så jeg syntes du ska få det tjekket. God bedring 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Du skal åbne et vindue, så han kan få frisk luft. Og evt tale med lægen om at få bricanyl “børnehostesaft” det bruges normalt vil børn som har astmatisk bronkitis men vi har fået det af lægen sidst vores søn var forkølet og det hjælper rigtig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Du skal åbne et vindue, så han kan få frisk luft. Og evt tale med lægen om at få bricanyl “børnehostesaft” det bruges normalt vil børn som har astmatisk bronkitis men vi har fået det af lægen sidst vores søn var forkølet (og han hoster rigtig meget når han er forkølet) og det hjælper rigtig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har du fået ham tjekket for kighoste? ☺️ Det er der meget af for tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg tænker på at det er halsbetændelse. Har selv haft det og mit var lige så slemt som Villians er. Hans hals er simpelhent fyldt med slim, som bare skal fjernes. Et godt råd er at han får noget varmt at drikke, ligger med hovedet højt og Kontakt læge, for halstabletter som løsner slimet i halsen. 😊 God bedring til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anna, det kan godt være begyndende astmatisk bronkitis. Jeg fik det selv som barn, og lever nu med astma. Så få ham hellere tjekket for en sikkerheds skyld <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sodavands is! Herhjemme får min søn is når han hoster slemt, blev ret overrasket da jeg fandt ud af at det faktisk hjælper. Jeg har også selv prøvet det og kan kun sige at det lindrer helt vildt, og så er det virkelig nemt at få dem til at spise 😂😊
  God bedring ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Hej Anna. Måske det er falsk strubehoste? Det har min datter haft efter forkølelse. Hvis det er det så hjælper kold frisk luft når de ikke kan få vejret.. Eller is.. Prøv at slå det op ☺ Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det kunne godt lyde som astma så tænker du nok skal have ham tjekket for det
  Har selv astma og det er så slemt som det lyder til villan har det og så er det bare meget værre når man er syg

  Men håber på i snart får det bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vickie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vickie

  Det lyder lidt som falsk strubehoste. Min søn fik hoste til og fra. Lige de du beskriver. Men det kan være helt noget andet din søn har. Men det du beskriver passer til min søn når han havde fået hoste
  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/boern/sygdomme/infektioner/falsk-strubehoste/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det behøver ikke nødvendigvis være astma – der kan også sagtens bare sidde noget slim nede ved lungerne som han ikke kan få hostet op så behøver de noget pencilin, men det kræver en tur til lægen så han kan blive lyttet på. Min datter har dog astma og det er præcis også som du beskriver, når hun er syg – det er forfærdeligt! Vi gør ikke andet end at give hende lidt ekstra medicin (maske) i den periode og hæve hovedet lidt når hun skal sove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ud i koldfrisk luft eller sodavandsis. Kulde får hævelsen til at falde og lindrer hosten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Da jeg var mindre sad min mor altid i vinduet med mig når jeg begyndte at hoste voldsomt og det hjælp meget.. Hun fik tippet af lægevagten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Beskrivelsen af hvordan din søn har det. Sådan har min søn også haft det, tog han til læge og det viste sig at være astmatisk bronkitis, så han fik er ordination på aromir inhalation medicin på spacer. Han er ikke plaget af det dagligt, det kommer i perioder, hvor han er forkølet. Tror jeg vil tage et smut forbi jeres læge hvis det var mig. Godbedring med ham 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lander

  Man kan godt få hoste saft til de små størrelser. Ellers har min læge engang sagt at en panodil til natten kan hjælpe, så slapper man af og det hjælper hvis halsen gør ondt. Nogen siger et skåret løg under sengen, har ikke selv prøvet men mange siger det virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Lov mig at du vil prøve det jeg nu siger, det hjælper utroligt meget og det er noget jeg bruger på mig selv, min mand og børnene når der er slem hoste.
  Du skal bruge de små håndklæder, dem som er små firkantede fås alle steder.
  Du skal smørre hand brystkasse og ryggen med olivenolie, derefter stryger du håndklæder med strygejern, og putter en i brystkassen og en i ryggen. Den skal selvfølgelig ikke være så varm at du brænder hans krop, men den skal være lidt mere varm end “lunken”…. og helst så mange gange om dagen som muligt. Det hjælper så meget og håber at du giver det en chance. Jeg har lært det af min bedstemor som fortalte at dengang hun selv var barn brugte man metoden på børnene og det er et virkeligt gammel husråd. God bedring og giv det en chance for det hjælper virkelig meget.
  Det andet du kan gøre er at give ham en tår olivenolie i en lille teske efter du har lagt de håndklæder på hans bryskase. Det lindrer også hosten. God bedring til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Fedt fedt fedt! Dejligt med noget nyt, det vil jeg prøve… 1000 tak, håber det kan hjælpe <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Har hørt noget om at det skulle være godt at skære et løg ud og ligge under sengen (der hvor hovedet er)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det lyder rigtig meget som asmatisk bronkitis. Min nevø har haft det siden han blev født. Han får det vi kalder maske, en gang om morgenen og en ang om aftnen. Det er lidt ligesom astma faktisk – bare anderledes – men behandlingen er den samme. som sagt er der en ham skal have morgen og aften, og så er der en til akut brug (altså hvis han ikke kan få vejret eller hoster rigtig meget). Men det kan selvfølgelig også “bare” være fordi han er syg. Men en god idé er i hvert fald at tage til lægen. For hvis det er asmatisk bronkitis, så er det jo selvfølgelig bedst at det bliver behandlet.
  God bedring til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh hvor grimt – er det mon det kighoste, der har været i omløb? Der kan de yngste vist få masker.
  God bedring hvertfald (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det lyder lidt som om det kunne være astmatisk bronkitis … 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej.

  Min søn har lige været igennem det samme og jeg præcede også med alt d du nævner men blev selv vejledt til at de faktisk ikke skal have kamille the og varmt (selvom d er d vi andre er opvokset med) da det gør halsen mere irriteret, men allerhelst koldt, kolde drikke og is ..

  Ligeledes blev jeg vejledt til når d er rigtig slemt med hosten at stå op med min søn og pakke ham godt ind i en dyne ig sætte mig foran et vindue på klem for at han ku få den kølige luft ånder ind, – jeg var selv skeptisk omkring det men det havde rigtig god effekt herhjemme 🙂

  God bedring til jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det der har jeg selv døjet med og hvis når han ligger ned får et stort hoste anfald kan det godt have noget og gørre med noget kold lungbetendelse. Så hvis jeg var dig havde jeg nok fået jer begge tjekket for kold lungbetendelse eller noget der sidder på jeres lunger😋 God bedring til jer begge💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anna
  Der har været rigtig meget kold lungebetændelse i omløb, det viser sig iform af hoste, måske det kunne være en ide at få det tjekket?
  Ellers her hjemme plejer det at hjælpe med små bank på ryggen og i perioder hjælper den der rumspray der hedder snotty grotty eller sådan noget 😉
  God bedring til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Musen

  Til Lægen, det er ikke mange dage siden de i tv talte om der er MANGE tilfælde kighoste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Falsk strubehoste, er mit bud 🙂 Det er ikke farligt, men SKIDE uhyggeligt, når man sidder der med sit lille barn, der ikke kan trække vejret. Som mange andre skriver … ud i kulden med ham eller sov for åbne vinduer. Kan ikke tælle på en hånd, hvor mange gange vi har sovet under skråvinduer pakket ind med dyner og huer. Har også været på vej til skadestuen et par gange og 5 minutter i bilen har fået det til at stoppe, netop forbi der var koldt og bronkierne faldt.
  Er det falsk strubehoste, så vokser din lille nuller fra det på et tidspunkt.
  Good luck og god jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Anna

  Jeg har elv astma og har haft lignende anfald en tur til lægen, hvor han/hun kan give noget medicin eller lignene
  Håber i klarer den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra mit nyeste photoshoot - undertøjsserie...