LØRDAGSTANKER (HÅRD UGE) - OG VINDEREN AF URBOKSEN <3

MARTIN HOLDER JUL MED VILLIAN OG JEG I ÅR…

Hey sweeties… Nu er det snart jul, yaaaaaay! Det bliver så godt…  Ih, hvor jeg dog glæder mig til at være omringet af min familie, og seriøst… Så savler jeg ved tanken om and, det er simpelthen det bedste, ser virkelig frem til maden! heh. I LOVE FOOD… FOOD IS GOOD.. 

Sidste år havde Martin Villian, og året før det, blev der holdt jul hjemme hos mine forældre hvor vi alle var. Men hvad med i år? Hm…. Den er sådan liiidt usikker, men som det ser ud nu, så skal Martin holde jul sammen med min familie, hvor Villian selvfølgelig er, da det er mig som har ham i år. Uanset hvad, så skal jeg selvfølgelig hjem til familien due, hvor vi skal give den gas rundt om træet, som vi plejer… NU’ DET JUL IGEN, OG NU DET JUL IGEN.. (Kan aldrig tage det seriøst, ha ha).

Men vi håber allesammen at Martin han joiner os, også for Villians skyld.. Men som det ser ud nu, så holder han jul sammen med os, men Martin kan godt være lidt utilregnelig når det kommer til aftaler, så vi sætter ikke snuden op efter noget, og derfor fortæller jeg det ikke til Villian.

_______________________________________________________________________
Jeg glæder mig, men der er også en som vil blive manglet i år…. Kan i huske min hund Molly? Hun er her jo ikke mere (læs det her)… og jeg tror faktisk at det bliver hårdt at hun ikke kommer til at være tilstede. Hun “dansede” altid med os rundt om træet, og ja… årh Molly-hund… Hun er savnet! 13 års kærlighed.

(ps…. Selvom det ikke er mig som kigger på Martin hver dag, så er jeg godt nok glad for at han ikke er halv skaldet mere, hvad havde han gang i? CRAZYYYYY… og faktisk er det min fars alt for store skjorte han har på, str. xxl HAH)

11 kommentarer

 • Stine

  Håber i alle bliver samlet til jul og hvor er det skønt at i har sådan et godt forhold til hinanden at det kan lade sig gøre 👏🏼🎅🏼🎄🎁 det er der mange der kunne lære noget af ☺️
  Kender til det med at skulle undvære sin hund her i julen. Jeg måtte aflive min elskede Nanna en måned inden hendes 9 års fødselsdag, da hun blev syg for et år siden med chusings syndrom og en tumor på hypofysen 😥 Min bedste ven! Så her bliver også tomt i år. Men så er der gudskelov vores 2 dejlige unger til at udfylde det store tomrum det giver. Håber i får en dejlig jul Anna 🙏🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja det er skønt 🙂
   ÅH er jeg ked af at høre, det gør simpelthen så ondt! Men vi har heldigvis haft mange gode år med dem <3

   Rigtig god jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Nu har min besked ikke lige noget med dette indlæg at gøre, men ville du ikke afslører en stor hemmelighed på et tidspunkt? Eller er det gået min næse forbi? 🙂 Hilsen en fast læser . God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jo, det vil jeg – men jeg skal passe på at jeg ikke træder nogle over tæerne, så venter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Dejligt at i kan være sammen og håber det lykkedes både for vilian men også for jeres skyld. Kender også det med at miste sin bedste ven, vi aflivede vores elskede hun d. 23 december sidste år, på grund af en skade i hjernen han blev kun 1 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  åååh hvor dejligt at se du skriver at martin evt skal holde jul sammen med jer – det bare skønt hvis det kunne ske så vi må krydse fingre for han ikke ændre mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  HVORFOR er I ikke kærester? Forstår det ikke helt. I er så gode sammen og har tydeligvis et godt forhold til hinanden og så har I jo en dejlig søn sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej Anna
  Jeg vil starte med at sige at jeg elsker at læse dine blog indlæg og du er super skøn.
  Mine forældre er også skilt og det har de været i 3-4 år nu. Jeg er selv 14 år men sætter stadig pris på at de har sådan et tæt forhold og stadig kan godt med hinanden! Uden at have følelser for hinanden kan man jo stadig have det pisse sjovt både uden sine børn men også med.
  Men det jeg egentlig ville sige var at jeg tror at Vilian virkelig ville sætte pris på det uden rigtig at vide det, men samtidig huske det som en super aften.
  Knuuus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAGSTANKER (HÅRD UGE) - OG VINDEREN AF URBOKSEN <3