VIDEO: TOTALT OPSTILLET MED MALENE (FRAKLIP)

AKAVET DATE, DEN VÆRSTE NOGENSINDE….

Hey sweeties… Jeg er virkelig ked af at i næsten aldrig hører fra mig mere, eller i hvert fald ikke lige så ofte som i plejer. Men der har simpelthen været så meget her på det sidste med sygdom, og ja, en masse vigtigere ting end bloggen. Men nu er jeg tilbage! Og der kommer snart en masse Juicy-stuff til jer… ( I morgen kommer der noget som jeg glæder mig rigtig meget til at dele med jer, for jeg havde den sejeste oplevelse i går )

Anyways… En læser spurgte for et stykke tid siden, om jeg ikke ville fortælle min værste date nogensinde… Nu er det jo sådan, at jeg ikke rigtig dater, og afskyr faktisk ordet “DATE” … I freaking fucking hate it, det lyder så.. irriterende og overfladisk!

Jeg har ikke været på en date hvor jeg bare har tænkt, “I WANNA GO HOME” – faktisk lavede jeg på et tidspunkt et nummer, som nok gjorde det til en ret nederen date for fyren (udover at jeg selvfølgelig betalte maden). Men den kan i få en anden dag, jeg var virkelig unfair, men en flaske vin, den gør intet godt for mig.

Men jeg havde en drøm for en uges tid siden, som jeg faktisk skrev ned, for det var en katastrofe… Jeg bliver  inviteret ud af mange fyre lige pt, sådan virkelig mange, og de fleste er guf guf… Men jeg har ikke rigtig tid, og den tid jeg har for mig selv (børnefri), vil jeg bruge på mine venner. Men der var 3 som prøvede at invitere mig ud, altså 3 på en dag.. GO ANNA! Det var sådan lidt… Awesome.. De så alle godt ud, og at få at vide at man ser godt ud, er jo altid rart, hi hi.

Men drømmen var for vild, måske lidt for overdrevet, men i hvert fald en date som jeg ALDRIG NOGENSINDE håber at blive udsat for. Jeg gider ikke til at forklare det hele, for mange af tingene sker sjældent – men altså… Hvis jeg selv skulle skrive hvad der ville gøre mig utilpas hvis jeg var hjemme/ude med en fyr, så ville det være:

– Hvis han begynder at synge, eller tager sin guitar frem for at imponerer . Please don’t. please please please… Det er så akavet, specielt hvis en fyr kun er sådan semi-god, eller semi-dårlig.. you know what i mean… Det kunne jeg bare ikke med, og jeg tror ærlig talt at jeg ville løbe skrigende væk.. TOTALLY turn off for mig.. Tanken er sød, men ja… Just don’t. Det lyder mildt, det er det nok også, men for mig – så ville jeg blive rigtig utilpas.

Forhelved… Tiden er gået, Villian skal hentes i vuggestuen og jeg skal i noget tøj! Der er ellers mange ting, selvfølgelig ville den værste være at der skete noget med en, eller at fyren puttede afføringsmiddel ned i min mad eller tændte på mine fødder…. Meeeen, chancen er jo ikke særlig stor, men det der med sang og guitaren, det er i hvert fald en af mine no go’er på no go listen.

img_0300

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: TOTALT OPSTILLET MED MALENE (FRAKLIP)