GALLA PREMIEREN TIL STAR WARS! (PLUS KONKURRENCE)

Det der med diskussioner og onde kommentarer.

img_0431
Jeg følger tit med på de sociale medier, altså hvis fx Se og hør har lagt en artikel op, eller en blogger har lavet et indlæg, hvor jeg tænker – det bliver jeg nødt til at læse, så læser jeg den (ren og skær kedsomhed, eller fordi det interesserer mig). Hvor jeg efterfølgende læser kommentarene under artiklerne, som er grumme og virkelig ondskabsfulde. Der er selvfølgelig også de typer som er bedrevidende! Ja, vi har alle forskellige meninger og holdninger, og det skal vi have lov til, men hold nu lige keje, tænk før i skriver.

Når nogle deler en artikel som omhandler mig, så kommer der da også nogle underlige, ligegyldige og onde kommentarer, altså menneskerne som læser med. Men ved mig, så er det oftest “Hvad rager det os”, “ligegyldigt menneske” eller “Ligegyldig artikel”, hvor jeg har det sådan lidt… Hvis artiklen er så ligegyldig, hvorfor læser man den så, og hvorfor faen bruger man to minutter af sit liv på at skrive en kommentar hvis man finder den ligegyldig? I really don’t get it! Hvis jeg læser en spild-af-tid-artikel eller hvad-rager-det-mig-artikel, så gider jeg da slet ikke bruge mere tid på den eller hvad der omhandler den.

Jeg har få gange kommenteret, men det er mest hvis folk er ondskabsfulde, for jeg kan slet ikke ha’ det. Når folk skriver noget bæ om mig, så kan jeg altså ikke altid lade vær’ med at give tilbage af samme skuffe, selvom jeg burde lade vær’. Her taler jeg nok mest om bloggere, for der er et par stykker som efterhånden har hængt mig ud.. Men altså, de fleste af dem gør det for at få flere sidevisninger, bare træls at det skal være på min bekostning.

Et godt eksempel… Geggo som de fleste af jer nok kender, lavede et indlæg som omhandlede hendes dejlige datter Alba.
Geggo skrev i indlægget at Alba snart skulle begynde i vuggestue, hvorefter hun skrev hvorfor de havde valgt vuggestue frem for dagpleje og en masse andet. Mange mennesker gik helt bananas, hvor jeg bare tænkte… CHIIILL! Et uskyldigt, og fint indlæg blev til en kæmpe debat, og folk diskuterede. Folk er så bedrevidende, de tror at de ved hvad der er bedst for alle børn, og folk er simpelthen så gode til at pege fingre.

Jeg vælger at bruge Geggo’s indlæg som et eksempel, da vi også valgte vuggestue, for vi følte at det ville være det bedste for ham! Så det blev vuggestue fremfor dagpleje af mange grunde. Jeg kunne også sagtens have beholdt ham hjemme, da jeg jo arbejder selvstændigt, men børn har godt af at komme ud, og godt at at være sammen med andre børn (derudover synes jeg også det er vigtigt at man har mig-tid engang i mellem). Så V er i vuggestue 30 timer på en uge (deltid), og han elsker det!

Anyways.. Hvis nogle af jer derude, er de typer som har en tildens til at tilsvine eller pege fingre af andre under artikler eller lignende, hvorfor gør i det? Får i det bedre af det, eller hvad sker der? og til jer som har et behov for at pege fingre af andre mødre blot fordi i har en anden holdning, hvorfor gør i det? Jeg er nysgerrig…

unavngivet

(Det sjoveste var dengang jeg var gravid, hvor jeg fik en lang besked om hvor egoistisk jeg var fordi at jeg spiste en(mange) flødeis, det må man åbenbart ikke som gravid, kæft en kegle)..


3 kommentarer

 • Karina

  Ja og nogle skal tænke før man taler😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Og nogle skal tænke, før de taler😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forbløffet når jeg ser det.
  Det helt fint med forskellige holdninger, men man kan godt bar sige jeg fortrækker nu x,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA PREMIEREN TIL STAR WARS! (PLUS KONKURRENCE)