Det der med diskussioner og onde kommentarer.

Martin og jeg er blevet tilbudt to programmer i dag!

15622039_1282542151819484_1089095288158437368_n
Godaften hon’s…. Okay, at blive tilbudt to programmer på en dag? That’s crazy! Hvad mon vi har svaret? Hm…. Martin ved det faktisk ikke engang, for jeg ved hvad hans svar ville være, og jeg kender mit eget! De vil tæt på os begge, faktisk mindede begge programmer meget om hinanden, det der med skilsmissebørn, og forholdet til hinanden efter et brud.

Det ville have været et rungende nej fra Martins side, og det blev det også for min – sådan noget gider jeg bare ikke, ingen skal så tæt ind på livet af mig, Villian eller Martin, that’s for sure. Faktisk er jeg blevet tilbudt en del her på det sidste, men jeg har takket nej.

Jeg synes at jeg åbner meget her, og lader folk komme tæt ind på livet af mig, men privatliv skal der også være plads til, det ville simpelthen være for meget for mig/os at have et kamerahold i nakken et par gange om ugen over en længere periode. I ved jo allerede også godt, at Martin og jeg har det super godt sammen, og at vi stadig holder meget af hinanden (som venner), så det er dejligt!

Vi blev jo også tilbudt nogle tv-programmer under “vores” graviditet, det har jeg skrevet et indlæg om her.

Forresten, så sagde jeg at jeg nok snart ville dele en (for mig) ret stor hemmelighed med jer, og jeg ved at mange er rigtig utålmodige, der bliver hele tiden spurgt efter den. Men den kommer en dag, jeg troede det ville blive nu her, men det bliver det ikke – men don’t worry…. DEN KOMMER!

FORRESTEN, SÅ ER JEG VIRKELIG TRÆT AF AT MIN MOBIL HELE TIDEN RETTER VILLIAN TIL VILLIAM! FOR SØREN DA (GRINESMILEY)!!

unavngivet

Fik i læst mit tidligere indlæg? Jeg er træt af nogle mennesker, læs hvilke typer, HER.

   

2 kommentarer

  • M

    inde under indstillinger kan du rette/lave en genvej så den skriver Villian efter fx villi så den ikke hele tiden retter til Villiam 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med diskussioner og onde kommentarer.