Det der med diskussioner og onde kommentarer.

Sagde han lige “hold kæft mor” ?! Ja, det gjorde han sq…

img_0923Jeg har en søn, som er en meget bestemt herre med sine egne meninger, og nok også holdninger? Han ved i hvert fald hvad han vil og hvad han bestemt ikke vil, og derudover prøver han VIRKELIG at sætte mig på plads nogle gange, og ja… Prøver at styre det hele, men næh næh lille V – den går altså ikke!

Nu til dags bander folk engang i mellem, folk bruger meget “fuck” i deres sætninger, og jeg ved jo godt at Villian en dag begynder at sige “fuck dig”,”fuck du er en træls” eller lignende.. Men her den anden dag sagde han “HOLD KÆT” som i, hold kæft (tror jeg i hvert fald).

Han tyssede på mig fordi jeg sang, det må jeg ikke altid, hvor jeg sagde at det skulle han altså ikke bestemme, mor må gerne synge… Så går han hen og holder mig for munden hvorefter han siger SHHH… “HOLD KÆT” !! Ikke sådan ondt, men bestemmende, det er som om at han prøver at opdrage på mig? Damn.. Han er strid nogle gange, ha ha.

Min mor var på besøg, og vi blev sådan… Sagde han virkelig hold kæft? For det håber jeg da virkelig ikke? I en alder af 2,5 år? Holy shit…. Jeg har aldrig nogensinde sagt hold kæft foran ham, og det ved jeg at Martin heller ikke har, så hvor faen’ har han det så fra?

Kan det virkelig passe at han sagde det? Hvis jeg skulle have sagt noget, så er det “Hold nu mund”, det er nok også forkert, men det har jeg altså gjort, det er jeg ret sikker på. HØVL MIG! Do it… Fy fy Anna..

Se billedet nedenunder, han er altså en bestemt lille herre… “NEJ MOAR, NEJ! STOP”, han brød sig ikke om mit ansigtsutryk.

img_0924
unavngivet

3 kommentarer

 • Peters Marianne

  Det staves “Sgu”. You’re welcome.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Peters Marianne…. Man kan også skrive Sq 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Ja man kan også skrive oki eller okey i stedet for okay men det er ikke stavet korrekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med diskussioner og onde kommentarer.