Villians julegaver i år <3 og lidt om julen...

STAR WARS ER IKKE KUN FOR MÆND!!! (PLUS VINDEREN AF KONKURRENCEN)

ANNONCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hey sweeties, her kommer endnu et indlæg om filmen STAR WARS – rogue one, som jeg var inde og se for en uge siden! (læs mit tidligere indlæg, her), og så vil jeg selvfølgelig offentliggøre vinderen af en unik Star wars hættetrøje, længere nede i indlægget.

Jeg skrev om oplevelsen tidligere, og det vil jeg nævne lidt om igen, for det var en stor oplevelse – og vi var så heldige at se filmen i den nye biograf i Cinemaxx Aarhus, på den nye skærm som kaldes IMAX! Man levede sig virkelig ind i filmen, den skærm var helt fantastisk, det kan jeg love jer for, hold nu op, det var feeee’.

Men ikke nok med skærmen, og filmen, så var det hele bare en oplevelse! Der var blå løber, mulighed for at få taget billeder med de hvide mænd (som jeg aldrig husker hvad hedder), og ja.. også nogle af de andre fra filmen, så det var ret sejt, specielt de hvide var jeg ret vild med – der var et eller andet nice over dem, hvis i forstår hvad jeg mener (gør i nok ikke, for mine venner gør i hvert fald ikke).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min veninde Marianne som jeg havde med var så spændt på at se filmen, hun havde store forventninger, hvor jeg var sådan lidt… Hmmm… Star Wars??? Oh good.. Men i og med at jeg ingen forventninger havde, kunne jeg jo kun blive positiv overrasket, og det må man jo sige at jeg blev.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der var gang i filmen hele tiden, ingen pauser… I kender godt de der pauser hvor man tænker “kom nu igang”, men sådan var det ikke her, der skete noget konstant. Men altså, filmen var rigtig god, og som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så er Star wars altså ikke kun for mænd, men også kvinder, specielt denne, det er jo en kvinde som er hovedpersonen, og hun er ret awesome.

Her kommer et lille Resume af Star wars – Rogue One:
Den handler om en kriminel pige, som hedder Jyn Erso. Hun får en chance til, da Rebellerne vil bruge hende til en farlig mission.

Opgaven går ud på at stjæle tophemmelige tegninger over et nyt våben, som det galaktiske Imperium er ved at bygge, og som Jyns far (spilles af vores elskede Mads Mikkelsen) har været ophavsmand til. Sammen med en gruppe udstødte rebeller, begynder den unge pige sit livs største udfordring.

‘Rogue One’ foregår i tiden før  Star wars fra 1977 men efter begivenhederne i Revenge of the Sith. Flere Star Wars-film, der udfylder diverse huller i sagaen, er på vej (de såkaldte spinoffs), og til næste år udkommer Episode VIII, der er en direkte efterfølger til The Force Awkens. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok om filmen, nu kommer det som mange af jer nok har ventet på – VINDEREN AF KONKURRENCEN!

VINDEREN AF STAR WARS KONKURRENCEN ER:

Tanja, som skrev..

“Min søde nevø Oskar elsker elsker eeeeeelsker star wars.. og jeg tror sådan en trøje kunne vinde point blandt kammeraterne, da den skiller sig lidt ud fra de andre almindelige trøjer. Han ville elske den, og formentlig have den på hver dag. Så håber jeg vinder, så han kan få en ekstra julegave fra hans yndlings faster”

Skriv en mail til mig med dine oplysninger til Annaduen1@hotmail.com, stort tillykke og tak til alle jer andre som deltog.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her sidder vi inde i biografen, der ventede vi spændt på at filmen skulle gå igang! De to bloggere, Marie Jedig og Cana Buttenschøn


unavngivet
K
an anbefale jer alle at tage ind og se filmen!

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villians julegaver i år <3 og lidt om julen...