2016 har været et hårdt år, men 2017 bliver BEDRE!

Lidt om min nytårsaften OG mit nytårsfortsæt! 4 mål for 2017..

img_0170

Hej sweeties… Jeg håber at i alle kom godt ind i det nye år! Jeg holdt Nytår med Martin, Villian og hans oldemor, og det var rigtig hyggeligt, trods Villian var meget træt og en lille smule umulig fordi han ikke havde fået sin middagslur. Jeg kunne simpelthen ikke få ham til at sove, det var en kamp, så han kom tidligt i seng i stedet for. Han var helt smadret, så efter maden tog Villian og jeg hjem, og Martin tog i byen sammen med sine kammerater, som han i den grad havde brug for, så det var dejligt for ham at komme lidt ud. Heldigvis nåede vi lige at få kastet med nogle knaldperler, og så havde Martin nogle andre ting med, og Villian synes det var sååååå sjovt, så det var et hit.

Da vi kom hjem blev Villian puttet, og så sad jeg bare herhjemme og skypede med min veninde i et par timer, over et glas rødvin eller to, dog gik vi kolde 20 minutter før 12, så vi nåede ikke at sige GODT NYTÅR til tiden! Damn it… Men vi kunne simpelthen ikke holde os vågen mere! Men hva faen… Om klokken er 23 eller 00, det er vel underordnet.

Så er der det der med nytårsfortsæt… Hmmm.. Mit nytårsfortsæt….? Jeg plejer at undgå at lave nytårsforsæt, fordi de som regel kun holder et par uger. Men i år vil jeg altså prøve!

Der er 4 punkter nedenunder, og nummer 1 og 4 er første prioritet

1. Jeg vil gerne stoppe med at ryge, selvom jeg virkelig elsker det, så må det snart have en ende.. Men det bliver ikke lige nu da jeg skal SÅ mange ting her i Januar, og når jeg stresser for meget, så behøver jeg virkelig en cigaret for at falde lidt ned. Men efter Januar, så kommer det til at hedde “projekt rygestop”! Jeg har gjort det før, og jeg gør det igen (forhåbentlig). x rygere derude, i må meget gerne komme med nogle gode råd, hvordan stoppede i? Koldt tyrker eller trappede i ned?

2. Begynde at træne og gå mere op i hvad jeg spiser, ikke fordi at jeg vil tabe mig eller noget, men bare for at holde mig sund og rask. Min hud er begyndt at drille, og det er på grund af stress og alt for meget snask når Villian er blevet puttet, der bliver spist godt og grundigt igennem foran fjerneren. Jeg er kæmpe fan af Chips og dip, I really love it… Det smager dejligt, men sundt er det ikke. 

I december skiftede jeg chipsene ud med Protein cookies, da jeg troede at det var sundere, faktisk troede jeg bare at de var sunde. En dag ringede jeg stolt til min mor og sagde “Mor, nu har jeg ikke spist chips eller toffifee i en uge, i stedet spiser jeg proteinbarer og protein cookies, hvor hun så sagde “Anna, det tager du altså også på af?”, kæft en skuffelse….

3. Når jeg er børnefri (hver anden weekend), så ved jeg aldrig hvad jeg skal lave, oftest ender jeg i byen enten om fredagen eller lørdagen sammen med mine venner, da mange af dem stadig fester meget. Det er ikke altid at jeg har lyst, selvfølgelig får jeg det når vi først er samlet, men egentlig vil jeg hellere bare hygge herhjemme med spil og film, eller tage en tur i biografen, men med hvem? Alle mine venner/veninder her i Aarhus er single og har ingen børn, så de fester meget. Det er sjovt at feste, men jeg kan ikke holde til det mere, får det simpelthen så dårligt dagen efter og fortryder det næsten hver gang. Min bedste kammerat er heldigvis tit med på en afslapnings weekend både når jeg har V, men også når jeg ikke har, så det er naaaajs… Jeg burde finde mig en kæreste, men jeg orker det bare ikke. Men 2017… FÆRRE FESTER OG MINDRE ALKOHOL!

Okay, der fik jeg det virkelig til at lyde som om at jeg er alko-mor, men det er jeg altså ikke, men det hænder da at jeg ender i byen, dog har det også noget at gøre med at jeg ikke kan være alene på grund af angsten.

Hvis jeg boede i Thisted havde det nok været anderledes, der har næsten alle mine veninder børn! 

4. At være lykkelig, for hvem vil ikke gerne være det? Jeg har haft et hårdt år, men jeg kan altså mærke at 2017 bliver bedre! En ny start og en ny begyndelse. Derudover skal jeg passe på mig selv, og gøre de ting som JEG har lyst til og gøre de ting som gør MIG glad (og selvfølgelig Villian).

Det eneste der godt kan stresse mig lidt, og kan være en udfordring, er at finde en lejlighed, min kontrakt udløber jo i Juni, og forholdsvis billige 3 værelses lejligheder i Aarhus hænger ikke på træerne. Lige nu bor Villian og jeg i en dejlig to værelses lejlighed, men den er lille og ret dyr af at den er så lille. Hvis nogle af jer kender nogle som kender nogle, så må i meget gerne skrive!

Og når jo, så vil jeg gerne ud og rejse, ud og opleve noget mere, sammen med Villian selvfølgelig. Villian har aldrig været ude og rejse før, der har jeg været lidt af en hønemor, men i år vil jeg virkelig gerne, også fordi han har den alder som han nu har, så er det lidt sjovere. Jeg tror at han vil ELSKE det! Eller det er ikke noget jeg tror, men noget jeg ved.

GODT NYTÅR ALLESAMMEN <3
_mg_9957
Har i nogle nytårsfortsæt, nogle mål? hvis ja… Hvilke? 

unavngivet

6 kommentarer

 • Josefine

  Jeg vil gerne tabe mig 15 kilo og spise sundere end jeg har gjort indtil nu. Jeg er meget presset med skolebog lektier så man kommer hurtigt af sporet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  I forhold til rygestoppet, har det virket for mig, at tage en pludselig beslutning om at stoppe. Har man for meget tid til at overveje det, så kommer man aldrig i gang med stoppet eller også finder man på gode undskyldninger for at udskyde det. Jeg har været røgfri i 3 uger idag. Jeg tog beslutningen en aften omkring spisetid, at når jeg gik i seng den aften, så havde jeg røget min sidste cigaret. Den aften kæderøg jeg og det føltes godt. Da jeg vågnede om morgenen, havde jeg allerede været røgfri i 8 timer og så kørte det bare. En masse tyggegummi og en masse gåture hver gang jeg har trang til en cigaret. Held og lykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej anna. Er stoppet for en måned siden, ingen nedtrapning, ingen nikotinprodukter og bedst af alt, ingen ‘abstinenser’ Det eneste jeg har gjort er at læse bogen «endelig ikke ryger» og fulgt hans instrukser. Det har aldrig været så nemt at holde op og tro mig jeg har prøvet mange gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej anna – ser lovende ud dine mål speciel stoppe med at ryge – jeg holdte en søndag for 5 år siden havde 6 smøger tilbage og da de var væk stoppede jeg bare tror min hjerne valgte det rigtige tidspunkt idag priser jeh mig glad for at jeg stoppede og har aldrig haft lyst eller trang til at tage en smøg – jeg har osse røget siden jeg var 13 år pyha det kunne mærkes pga min luft den dag idag er min luft blevet betydelig bedre min læge sagde jeg fik kol meget snart så tro mig det glæder mig jeg holdte den søndag – tror på du osse kan stoppe du sej så tro på dig selv
  hilsen sus
  og tak for din hilsen på insta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Da jeg stoppede med at ryge tog jeg bare en kold tyrker. Den første uge er værst, men nu er jeg holdt op og der ingenting. Hvis jeg blev rygetrængene gik jeg igang med noget og spiste gerne et stykke mentol tyggegummi. Det handler om vilje styrke. Jeg har røget igennem 5 år. Hilsen Majken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Halløj Anna.

  Utrolig god læsning, det må jeg sige. Første gang jeg er på din blog og jeg får helt lyst til og læse noget mere. God vind fremover og håber du når dine 2017 mål du har sat dig i livet. 😊

  KH. 😊
  Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 har været et hårdt år, men 2017 bliver BEDRE!