Nyt hår, og nyt hår! Plus nye produkter..

Jeg har en rygrad som en regneorm, kom nu igang!

pc160036De fleste af os lavede sikkert et nytårsfortsæt, det ved jeg i hvert fald at mange omkring mig gjorde, og de holder faktisk deres ret godt, men mig? Daaaamn… Jeg har en rygrad som en regneorm, og ja, sikkert intet af det overholder jeg, for indtil videre er jeg hverken gået igang med rygestop eller træning, og faktisk, så er jeg blevet stresset igen, i har nok også lagt mærke til at jeg ikke rigtig har været så aktiv på bloggen… På 12 dage har jeg lavet 4 indlæg, blandt andet det om mit nytårsfortsæt, HER, og det er virkelig sløset, og er måske lidt skuffet over mig selv, wah wah.

2017 skulle være starten på noget godt, og allerede to dage efter nytårsaften fik jeg en fantastisk nyhed, og jeg var så lykkelig, men det er blevet ændret og udskudt, så det stresser mig, og det tager hårdt på mig! Det er det, og så noget andet som har været lidt en hemmelighed, men jeg lover jer at jeg kommer til at dele det med jer, så der bliver lavet en video engang i februar/marts hvor jeg fortæller det hele, hvis altså der snart sker noget… Jeg har ventet på noget i et halvt år nu, det bliver udskudt og udskudt hele-fucking-tiden!

Anyways… De sidste par dage har været rigtig gode, for jeg har nemlig været på nogle optagelser… Hvad det er, må jeg desværre ikke afsløre endnu, men glæd jer! Det bliver awesome…. Allerede nu har jeg fået nogle gode bekendskaber ud af det! I næste uge går vi igang igen, så følg med på snapchat hvor jeg deler lidt af det med jer (annaduen).

Har i overholdt jeres nytårsfortsæt indtil videre? Eller er i ligeså svage som jeg? 

unavngivet

3 kommentarer

 • louise

  En regnEorm 🙂
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mit nytårsforsæt er at jeg skal træne 4-6 timer om ugen og komme til konkurrence i poledance men med en dårlig arm er jeg bremset og må ikke træne. Ellers holder jeg den faktisk! 😀

  Min erfaring siger dog også at hvis du sætter dig for at træne som et nytårs forsæt virker ikke, fordi du kun gør det i “tankerne” men har i virkeligheden ikke lyst og du kommer derfor ikke igang ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  er du ik 24?? vi går i skole og vidste hvordan man staver til regnorm, men ellers en super fed blog 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår, og nyt hår! Plus nye produkter..