KÆMPE UDSALG PÅ BØRNETØJ!

Jeg bor nærmest i København lige pt, men hvorfor?

 

img_0365Hey sweeties…. Uuuuuuh, folk er ved at blive nysgerrige, for lige pt er jeg meget i København, men hvorfor? Det får i meget snart at vide, men lige nu må jo ikke afsløre for meget, MEN… Det har noget med nogle optagelser at gøre, dog er jeg lidt skuffet over mig selv, men det får i at se, og jeg skal nok uddybe, mere kan jeg ikke sige..

Men udover optagelser, så får jeg også set til en masse skønne mennesker, både nye og “gamle”… Har tilbragt meget tid med en masse søde piger, nye bekendtskaber og de er simpelthen så skønne, og skøre som jeg selv!

Lige nu sidder jeg i toget, og snart skal jeg ses med min bedste veninde igennem 15 år (hende og jeg forbliver bedste veninder til vi bliver grå og gamle! Thats for sure).

Men vi skal ud og spise, hygge og senere skal vi over til min kammerat Alexander, hvor min kammerat Steven også kommer! Yaaaaaas… Jeg glæder mig så meget, de er så skønne allesammen. Men hvad aftenen byder på, ved vi ikke endnu… måske ballade 😉 ?

Men efter mandag er optagelserne slut, og så går der nok noget tid før at jeg kommer til København. Medmindre pigerne savner mig for meget og plager mig om at komme tilbage, ha ha. Så kunne jeg snildt tage endnu en weekend herovre når Villian er hos Martin.

Er lidt forelsket i København må jeg indrømme…

img_1079unavngivet

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Det lyder spændende. Glæder mig til at læse mere om, hvad optagelserne handler om.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvis du gerne vil bo billigt i Kbh kan det anbefales at flytte på campingplads. Ved godt det nok ikke lige er noget du går og drømmer om, men det er jo et enormt billigt alternativ til de dyre boliger i byen, og hvis du finder den rigtige vogn der kan opvarmes ordentligt osv, så kan man sagtens få et skønt liv på den måde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE UDSALG PÅ BØRNETØJ!