Jeg bor nærmest i København lige pt, men hvorfor?

Bedrevidende mødre irriterer mig! Lad ham da beholde sutten..

img_1192

Hi guys! Jeg ved godt at jeg er en offentlig person, og at folk har ret til at skrive sin mening, men jeg bliver lidt halv-irriteret når folk angriber mig, og fortæller mig hvad jeg gør forkert.

Jeg gør intet forkert, eller jo gør vi alle nok i nogle tilfælde, men jeg gør hvad jeg føler er rigtigt, det er vel ikke forkert? Okay, nu forvirrer jeg mig selv… Damn, det sker tit når jeg laver indlæg, he he.

Tilbage til emnet… Sut som 2 årig? Er det forbudt? Scheiße... STOP NU!

Der var en dame som nærmest angreb mig og skulle belære mig – jeg er en dårlig mor fordi at min 2 årige søn bruger sut dagen lang? Hvor jeg tænker… hvor ved du det fra? For det gør han bestemt ikke, vi er ved at lære ham at han kun skal have den når han skal sove, og efter hans søvn, for der har han brug for at slappe af, og der hjælper sutten ham (han er typen som er lidt morgensur, hah). Når jo, han får den også til og fra vuggestue, som jeg ikke synes gør noget.

Trods sut, så snakker Villian godt, og har et rigtig fint sprog! Bedre end mange andre to-årige, bare lige for at besvare på nogle af jeres spørgsmål.

På min IG blev der kommenteret Villians sutforbrug af to kvinder,  men de fik godt nok høvl af en masse andre mødre (fedt btw)! Så de slettede deres kommentarer.

Det er ikke kun sutter som er “problemet”, men også andre ting. Bare fordi at jeres barn er 1,2 eller 3 år ældre end mit, er det ikke ens betydning med at i gør det bedre 😉 JUST SAYING.

Han er kun to, han snakker godt OG hans tænder er ikke ødelagt og bliver det heller ikke – det påvirker først tænderne når de når alderen 4.

Men V elsker sine sutter, når han skal i seng SKAL han have mindst en i hver hånd, og det skal han da bare have lov til <3

Det jeg fokuserer mest på lige nu, er at lære ham at gå på potten, for holy moly…. Hvor er jeg træt af at tørre røv og skifte ble, ha ha!

img_0297 img_0298 img_0300

 

unavngivet

 

 

8 kommentarer

 • Heidi P

  Åh Gud altså 🙄 Mama police 👎🏻 Hvor er det da typisk at man skal have sådan en kommentar smidt i hovedet. Min søn på knap 4 har aldrig brugt sut, så derfor var det meget nyt for os da min datter på 2.5 skulle have sut, men det var nødvendigt. Vi har – som jer – lært hende at hun kun skal bruge den når hun skal sove og når hun er ked af det. Hendes sprog er virkelig godt. Derudover bruger min søn på 10 mdr kun sutten når han skal sove – men børn er heldigvis så forskellige.
  Derudover vil jeg sige, at vores tandlæge sagde at allerede bare 10 min. brug gør at “tænderne begynder at tage skade” 😉 Men No matter what.. dit barn, din søns behov og ikke en skid andet. Så giv dem bare tilbage – de kan da bare fise væk fra din profil ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mand

  Han skal nok stoppe af sig selv, min søn på 2 stoppede da vi fik en søn mere, fordi det var kun babyer der brugte sut, så når han synes han er for stor til den skal han nok sige til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Forstår ikke hvorfor folk har så skide travlt med den sut, har de nogensinde set en dreng i konformstionsalderen med sut? NEJ!
  Min datter (som iøvrigt er født præcis samme dag som Villian, bare 2 år før 🙂 brugte sut indtil hun var 3,5 år. Det var bare hendes tryghed og den der gav hende ro. Hun fik den når hun skulle sove, når hun var ked og når hun skulle slappe af efter en lang dag i vuggestue. Vi begyndte lige så stille st tage den fra hende da hun fyldte 3.år, men hun fandt dem altid der hvor vi gemte dem, hehe. Lige inden hun blev 3,5 år, var der noget halløj med Anna & Elsa hun gerne ville have og så aftalte vi hun fik det i bytte for sutterne, det var hun stor nok til at forstå og det var ok. Hun spurgte selvfølgelig til sutten de første par aftener og sagde hun savnede den, men efter et par dage var det glemt og hun faldt i søvn uden problemer. Så bare tag det i jeres helt eget tempo og vær ligeglad med suttepolitet 😉😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej skønne Anna ♥️

  2 år og bruger sut, det er da ganske normalt..
  Jeg arbejder selv ved børne tandplejen, og min egen datter var 3,5 år før hun smed sutten 🙈
  OG hun smed den kun pga. hun slog en fortand ud og ikke kunne bruge den mere.. Ellers havde hun været MEGET ældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min søn er 2,5 han bruger både sut, ble og endnu bedre sover ved siden af mig! Det gør os bestemt ikke til dårlige forældre.
  Det er dit barn, og du skal naturligvis gøre hvad DU føler for! Er sikker på at du en omsorgsfuld og god mor 😄
  God dag! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Giver dig helt ret i at andre skal blande sig udenom mht. Sut, ble osv. Men vil lige sige til at det godt kan gå ud over tænderne før 4 års alderen .. min yngste datter har ikk brugt sut siden hun var 2 år og tandlægen har kommenteret rigtig meget på det fordi han stadig troede hun brugte sut ..
  – det var ikke for at belære dig om at Villian skal af med sutten osv. Kun for at fortælle at det desværre godt kan gå ud over tænderne før 4 års alderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Can. pæd. psyk

   Du er vel ikke mere offentlig end, hvad du selv gør dig til – altså jeg mener. Du har været med i paradise – bevares. Det er der nu så mange der har. Nogle vælger jo, at leve mere offentligt, end andre. Jeg tænker ikke, at der var nogen speciel negativitet omkring de kommentar på IG omkring selve sutten, men blot en undren.
   Det er vel i og for sig nærmere din egen usikkerhed der gør, at du har behov for at gøre yderligere ud af det. Nu læste jeg i et tidligere indlæg, at du ofte før har været bekymret over om du, nu gjorde det godt nok ift. din søn – hvorfor din eks også har anerkendt dig som mor – hvilket jo er fantastisk.
   Husk på usikkerheden i os tit og ofte viser sig i den måde vi tolker eller nok nærmere (mis)fortolker andre individers hensigt. Vi lære og udvikler os hverdag, ved at undre os og være nysgerrig.
   Skulle folk undre sig mere end, hvad du føler hvad godt er, jamen så fred være med det. sæt grænser, men på en ordenligt måde, uden at skulle udlevere, så er du ret langt.
   Hviler du i dig selv og din ageren ikke mindst som menneske, men også som mor.

   Alt det bedste til dig Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manon

  Hej Anna
  Den måde mine forældre fik sutten fra min søster og jeg var, at før vi fik nogle julegaver, skulle vi “sende” alle vores sutter til julemanden, det var jeg så meget i mod den gang men jeg lærte det ved en 3,5 års alderen og da jeg så ca. fyldte de 4 var der ikke en eneste sit tilbage i huset.
  Det er måske et sjovt lille fif til når jan så skal til at lære slet ikke at kunne have dem mere.
  Men synes bestem ikke det er noget promblem i at en 2 årig har sut.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bor nærmest i København lige pt, men hvorfor?