Uhhh... færdig med optagelser!

MINE SVAGHEDER – JEG ER BANGE…

pc310375
1. Jeg taler før jeg tænker, specielt når jeg laver indlæg, de er ikke altid gennemtænkt, for hvis jeg er irriteret eller sur over noget, så har jeg bare brug for at komme ud med det. Så jeg skriver et indlæg og kommer til at udgive det, hvor jeg ofte sletter det efter 5-10 minutter, fordi det nok er lige i overkanten. Jeg burde snart lære af mine fejl – og burde nok skaffe mig en dagbog! Ha ha, fandt faktisk min gamle dagbog da jeg var hos mine forældre, kunne i tænke jer at se den? Der står en masse fuck’t up ting i den!
Billedresultat for gif insulted im so fucking stupid

2. Jeg tør ikke at give mig hen til en fyr, de får aldrig en chance. Jeg har en idé om at jeg ikke kan blive forelsket, men som min veninde og jeg snakkede om i går, så handler det nok om benægtelse, og så er jeg virkelig kræsen. De lever aldrig op til mine krav, jeg finder altid på undskyldninger. Måske er jeg bange for at blive såret igen, eller blive udsat for utroskab, det tror mine veninder, for de synes at jeg er alt for overfladisk. Jeg har nok også en idé om at alle er fyre (som de kalder det) er FUCKBOYS
Billedresultat for gif you are an fuckboy

3. Til tider har jeg let til at blive fornærmet over de mindste ting, og så har jeg en tendens til at gøre en lille ting, til en stor ting – og her bliver jeg ofte indblandet i drama, eller faktisk er det mig som starter det. So stupid! Damn……
Billedresultat for gif insulted

4. Som jeg før har nævnt, så tror jeg altid på det bedste i folk, men ender ofte med at blive såret, og når jo… Så fortæller jeg dem nok lidt for meget, fordi jeg hurtigt stoler på folk – men det ender altid med at komme ud. Jeg har blandt andet lige fortalt en “veninde” (troede jeg), noget meget personligt, og jeg er PISSE bange for at det komme ud. Det er noget som ingen piger ønsker at gennemgå, så jeg er virkelig ked af at hun har sagt det til folk, for hvis det kommer ud, så er jeg ja.. FUCK’T!
Billedresultat for gif i trusted you

Totaaaalt deprimerende indlæg, eller nok bare ærligt, næste gang bliver det positivt. Har jo også mange stærke sider, så de kommer! Yaaaas…. 2017 har indtil videre været et hårdt år, som jeg nævnte ovenover, så er der noget som jeg er rigtig bange for at der kommer ud, noget som ingen piger som sagt ønsker at gå igennem, så håber at folk har lidt respekt.

unavngivet

2 kommentarer

 • Nicoline

  Jeg vil lige høre om dine bryn har “aftaget” med tiden, eller du stadigvæk er ligeså glad for det? Jeg overvejer at bestille en tid ude i beder hvor du fik det lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Bryn aftager altid…. Nogles hurtigere end andres, men man får jo opfyldning 🙂
   – Dog lavede hun dem mindre pænt sidst, så er ret ked af mine bryn, så hun skal lave dem om.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhhh... færdig med optagelser!