Tigerrejer i stærk tomat/lime sauce m. konkylie pasta

Jeg føler mig svigtet.. Vores venskab/forhold er slut!

img_6612Hej hon’s.. Jeg har været meget fraværende i denne måned, først på grund af optagelser, derefter et afsluttet venskab med Martin.
Jeg nævnte i sidste uge, at mit og Martins venskab er slut, eller var det denne? I don’t remember… Men indlægget blev slettet, og det gjorde det fordi at der var nogle som blev stødt over det, og det er helt forståeligt. Det er ikke okay at jeg skriver dårligt om Martin, ikke fordi jeg selv følte at jeg gjorde, men han har svigtet mig med noget hvor han burde tage ansvar for sin handlinger, og det har han ikke gjort.

Vi har altid haft det godt, selvfølgelig har der været op og nedture, men vi har altid været venner og har kunnet snakke med hinanden, desværre er det slut nu.

Alle har altid sagt “folk kunne virkelig lære noget af jer, i gør det så godt”, og ja, det gjorde vi fandme også! Men bum, bum.. Vi dummede os begge, vi var sammen, og det var DET som der i bund og grund ødelagde vores “forhold”, “venskab” whatever…. Hvis i følger med på snapchat, så har i nok set min story hvor jeg fortæller lidt om det (annaduen).

Jeg laver dette indlæg fordi jeg har lyst, og fordi at jeg har brug for at fortælle jer, at ikke alt er en dans på rode roser. Min blog har handlet meget om mit og Martin’s samarbejde/venskab, og folk har været begejstrede og har givet os en masse klap på skulderen, for det er virkelig sjældent, at skilsmisseforældre kan have det så godt sammen, og mødes hver morgen for at aflevere sin søn sammen.

Det er lidt svært med vores samarbejde nu, eller altså… vi har stadig vores faste dage, men ja… Jeg har ikke rigtig ord for det her, for mit vedkommende skal jeg bare have denne måned overstået. Vi må se om vi en dag bliver venner, men jeg tror det ikke, denne gang har jeg svært ved at tilgive. Da vores dage stadig er som de altid har været kommer Villian ikke rigtig til at kunne mærke forskel, kun på at mor og far ikke besøger hinanden mere – for selvom vi ikke rigtig er på talefod, medmindre det er vigtigt og handler om Villian, så snakker vi stadig pænt og begejstret om hinanden til bettemand, det skal ALDRIG nogensinde gå udover ham.

Jeg bor i Aarhus, og lige nu savner jeg min familie ufattelig meget, det kan slet ikke beskrives, så hvis jeg får Martin’s accept, så tager jeg til Thisted med Villian fra fredag af og to uger frem, det har jeg brug for. Jeg har brug for at være sammen med Villian og min familie.

Jeg troede at 2017 ville blive starten på noget godt, men det blev det ikke… Jo, jeg har da haft nogle fede oplevelser, og fået en masse nye bekendtskaber, det var konge! og jeg kan allerede afsløre jer hvad det er i morgen, så glæd jer. Men udover en kæmpe tv-oplevelse, så synes jeg ikke rigtig at noget har ændret sig, og jeg har ikke engang overholdt mine nytårsfortsæt.

Jeg vil intet dårligt skrive om Martin, han er stadig faren til mit barn, en rigtig GOD far, og en utrolig sjov fyr. Men han er ikke god for mig, det er det eneste jeg kan sige.

unavngivet

Det vil betyde meget for mig hvis SE OG HØR, REALITYPORTALEN, MX OSV ikke kopiere dette indlæg og laver en artikel ud af det, på forhånd tak.

 

21 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg føler med dig! Men du må altså IKKE stoppe med st blogge, der er så mange der elsker at følge dig! Dem der ikke gør går glip af noget! JEG ELSKER DIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valerina

  Fuck hvor har jeg VIRKELIG ondt af dig. Håber det allerbedste for dig og du skal nok klarer den og tag den tid tager og blog også når du har overskud til det. – HUSK du er en stærk pige ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære søde Anna,
  Jeg hader at se dig så ked af det uden at kunne gøre noget. Jeg håber du ved jeg er stolt af hvor godt du klarer det her og føler på ingen måde du udstiller Martin, så Fuck the rest! Det vigtigste er Villian, og jeg er glad for I får det til at virke omkring ham. Det ændrer ikke på at du også er vigtig og jeg håber du har nogle gode veninder der er der for dig! Du fortjener så meget bedre og du er ikke alene, vi sidder mange her i blogland og elsker dig ❤️ Forstår self hvis du stopper og vil støtte dig i ethvert valg, men ville virkelig mangle dine indlæg i min hverdag. Nyder at læse med hver dag i bussen ❤️❤️❤️ Kom stærkt igen smukke Anna!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna

  Hvordan skal forhold tolkes? Betyder det, at i var sammen-sammen?
  DU SKAL IKKE STOPPE MED AT BLOGGE, TAK! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har ondt af dig! Men du må ikke stoppe med at blogge! Jeg elsker at følge dig og ved mange andre også gør! Du gør det så godt Anna ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Anna! Det gør ondt at høre at det ikke går dig så godt, men jeg håber virkelig ikke du stopper med at blogge, for jeg elsker din blog! Kæmpe krammer til dig, Det hele skal nok gå! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er heller ikke sikkert at jeg stopper, men er glad for du læser med <3 mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Heeeej Anna. Er dette indlæg ikke det samme som du har skrevet i “mudderkast med Martin” ? (Ka ik huske om det var det indlægget hed)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jo overskriften var bare forkert, det var kun oppe i 5 minutter 😀 hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hahah 😂 var du ikke allerede begyndt at DATE en?? Og med i dagens mand? Du er hurtig videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Marie

  Hejsa Anna
  Det gør mig så ondt at i ikke kan snakke sammen mere dig ham den søde far mand til din søn
  Men i skal nok komme til at være venner igen tro mig søde
  Knuz og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hej Anne.
  vi sider og er igang med en projektuge, og vi har valgt et emme om at være blogger, vi tænkt at du måske kunne hjælpe os lidt med og svare på et par spørgsmål,

  1 hvorfor valget du og blive blogger

  2 har det ændret noget på dit liv.

  3 er det at være blogger noget du kan leve af?

  4 ville en hver kunne blive blogger, hvordan starter man et godt blogge liv.?

  p,s vi har meget brug for at få svar i dag da vi kun har til på fradag,

  på forhånd tak..

  hilsen Nicole og Ibti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caia

  Heej Anna! 😂
  Jeg er faktisk imponeret over at dig og Martin stadig kan snakke sammen når det kommer til Villiam, jeg er en 15-årige pige, hvis forældre har været skilt i 7 år. De har aldrig kunnet snakke sammen efter de blev skilt. Jeg har en lillebror på 10, hvor han så for nyligt er flytter hjem til hans far, men ellers har vi levet i en kuffert. Og det er ikke sjovt, og min far var ikke ved min konfirmation fordi de ikke kunne snakke sammen.. 😶

  Så ligemeget hvad, så sørg for at han har jer begge lige meget hvor meget i ikke kan snakke sammen.. eller hvis der sker noget i fremtiden, som bare hør det værre.. så altid vær der for ham.. 😂😂

  Mvh. Caia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er jeg ked af at høre! Min far og hans eks kone kunne heller ikke så godt sammen, så det gik også udover mine halvsøskende, dog kunne de godt være i samme rum.

   Martin og jeg vil altid få samarbejdet til at fungerer, bare rolig 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigerrejer i stærk tomat/lime sauce m. konkylie pasta