Jeg føler mig svigtet.. Vores venskab/forhold er slut!

Helt alene, jeg er blevet en af dem…

 

img_0589 hi guys, lige nu sidder jeg helt alene, nede i bruuns og spiser sushi, mens tankerne flyver rundt i hovedet på mig.

Jeg er blevet en af dem, dem som jeg engang havde ondt af, dem der sidder alene på restauranter eller lignende. Det kunne aldrig falde mig ind normalt, men hvad er der egentlig galt i det? Hvis det er det man har brug for eller lyst til, så er det det man gør. Tit og ofte troede jeg altid det var de typer som ingen venner havde, så jeg fik ondt af dem, but whyyyy? Måske de nyder at sidde og nyde deres mad alene i ro og mag, som jeg gør nu! Ej okay… Jeg sidder bare her og har ondt af mig selv, men jeg nyder sushien! Det er ikke fordi jeg sidder alene at jeg har ondt af mig selv, men fordi at der er en masse ting som går mig på, og jeg føler et svigt, mit og Martins venskab er slut! (Skrev om det i går, læs det, her). Der er kaos i mit liv lige nu, forhelved hvor er jeg træt af det!

Martin skal have Villian denne weekend, og det går mig faktisk lidt på, for jeg kunne virkelig godt bruge en weekend mere med ham, han er min optur! Men Martin ville selvfølgelig gerne have ham, da det er hans weekend, så jeg må vente til mandag.. i stedet tager jeg hjem til min familie, glæder mig til at komme hjem, trænger til at få en stor krammer af min mooooar, og støtte, for den kommende uge bliver ret hård.

Det var mine torsdagstanker, lidt nedtursagtige, men sushien (er lige blevet færdig) reddede lige min dag, seriøst… Det bedste sushi der findes, er fra Sushi mania! I love it so muuuuch…

Nu vil jeg bruge nogle penge, derefter tage hjem og være huslig, hvorefter V min skat skal hentes <3

img_0588

Tak til sushi mania for en god omgang sushi! I reddede lige min dag…

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig svigtet.. Vores venskab/forhold er slut!