Helt alene, jeg er blevet en af dem...

Så blev det endelig offentliggjort!

16359233_1345413865532312_818094253_n
Hey guys! Nu kan jeg endelig offentliggøre hvad det er, som jeg har lavet de sidste par uger. Jeg har nemlig været med til de nye optagelser af dagens mand, så i kommer til at se mig på skærmen igen, allerede d. 9 februar, og det bliver en FEST!

Jeg troede aldrig at det ville ske, altså at jeg skulle på skærmen igen, har jo sagt nej til SÅ mange programmer efterhånden, men dagens mand var lige noget for mig, så selvfølgelig skulle jeg være med, yaaaaas… Det har været så sjovt, og jeg har fået så mange nye venner og bekendskaber! Hvad der sker i programmet, må jeg desværre ikke afsløre, men jeg kan love jer for at det bliver en god sæson, måske den bedste der har været, ha ha. Jeg synes selv at BLU har fået lavet et super godt cast, med en masse forskellige personligheder.

Jeg savner det allerede, pigerne, folk fra produktionen og stemningen i studiet, og bagom selvfølgelig… og når jo, så savner jeg også at blive stylet og forkælet hver dag, der var jo frisører/stylister på, så vi skulle ikke selv ordne hår og lægge makeup, LUKSUUUUS!

Jeg har også optaget en masse med mit eget kamera, som kommer op på youtube efter første afsnit er blevet vist, afsnittene kommer til at hedde “bagom dagens mand”, for der sker mange ting bagom kameraet som man nok ikke lige regner med, så jeg håber at i vil se med!

Nogle af jer vidste godt at jeg var med i dagens mand, da der jo har været publikum på alle dage, men de havde tavshedspligt – dog er jeg sikker på at de har snakket i krogende alligevel, for der er et par stykker som har skrevet, hehe.

Men dejligt at jeg nu måtte offentliggøre det, glæd jer – det bliver awesome!

(Billederne er blevet lidt sløret, don’t know why, bah)

16344079_1345413875532311_818253044_n
unavngivet

2 kommentarer

  • Josefine

    Hvad hvilken kanal er det på?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God fornøjelse, selv ejer jeg ikke et TV, men er også sikker på det er sjovere at arbejde på skærmen end at sidde foran den 😛

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt alene, jeg er blevet en af dem...