DENIM IS KING - GÅR ALDRIG AF MODE!

MAN VED MAN ER MOR NÅR…. #2

pc220123– SNOTNÆSER (SE EVENTUELT VILLIAN’S OVENOVER, HVIS DU ALDRIG HAR SET EN TÆT PÅ), LORTEBLEER, GYLP, HÆNGEBABSER, CHOKOLADEMUND – VI KENDER DET ALLE SAMMEN! Nedenunder har jeg lavet 20 punkter… Man ved at man er mor når..

1. Når du i køkkenet lydløst prøver at åbne en chokoladebar og propper det hele ind i munden på en gang. For derefter at tilbyde dit barn et æble eller en banan.

2. Når det ikke er en selvfølge at komme alene på toilettet eller i bad, men når man endelig er alene, så NYDER man det i fulde drag.

3. Når det at lugte til en andens numse ikke kun er normalt, men også nødvendigt. Kender i ikke også det der med, at man på lang afstand har lugtet at barnet har lavet lort, men man skal lige tæt på og lugte efter, for det KUNNE jo være at det bare var en lugtefis, og så ville man jo slippe for den store skiftetur.

4. Når din Google søgehistorik lyder a la: fine skjorter til drenge, gode søvnteknikker til børn, hvordan lærer man sit barn at smide sutten? Det hele er…. børn, børn, børn.

5. Når du endelig er alene uden børn, finder du ud af, at den sang, du har haft på hjernen hele tiden og nynnet, er “Venner vildeste venner, lige meget hvem du er, er der altid brug for fler’ ” (havde den på hjernen i fredags, hele dagen!)

6. Når du tager det personligt, hvis en fremmede ikke vinker tilbage til dit barn.

7. Når man er mor, så kommer man til at stå i et dilemma…. Søvn eller sex? SØVN..

8. Når ens barn er nyvasket og pæn i tøjet, mens man selv stadig er i nattøj.

9. Når man bruger vådservietter til alt, som i virkelig alt! Jeg er storforbruger af vådservietter, I really love them.

10. Når man har vasket det samme læs vasketøj flere gange, fordi man bliver ved med at glemme det.

11. Når man får klaret mere på 10 minutter, end andre gør på en dag! Halleluja.

12. Når man op til flere gange har prøvet at falde over sit barns legetøj, det værste jeg ved er mini-bilerne eller legoklodserne! Jeg træder altid på dem, og det gør virkelig ondt.

13. Når samtlige familiemedlemmer har set ens bryster.

14. Når 1 times søvn på sofaen føles som en ferie!

15. Når man har snacks og andre “underlige” ting i tasken.. Da jeg var i byen i fredags havde jeg da både figenstænger og sutter med i byen!

16. Når man sagtens kan gå uden for en dør, uden at skænke make-up eller håret en tanke (that’s me!)

17. Når du klokken lort om natten har ledt efter en sut som gjaldt det liv eller død!

18. Når man tager snotnæsen med ærmekanten, hvis der ikke er andet inde for rækkevidde, den kender alle. Mine veninder som ikke har børn synes virkelig at det er nasty, men jeg er bare sådan… Nå, pyt!

19. Når man kan skråle med på næsten alle børnesange, herhjemme er vi fan af paw patrol, og har faktisk lavet vores helt egen numsedans til den! (Villian er faktisk bedre end mig)

20. Når det at spise kold aftensmad ikke irritere en mere, det er standard!

HER NEDENUNDER ER VILLIAN VIRKELIG I SIT ES, BESKIDT TØJ, BESKIDT MUND OG SNOTNÆSE, HER PRØVER HAN AT SNUPPE MIT SPLINTERNYE KAMERA – GIV MIG MOAAAR! MEN JEG VANDT KAMPEN! HA HA, DE FEDTEDE FINGRE OG DEN LÆKRE CHOKOLADEMUND SKULLE IKKE NÆRME SIG MIT KAMERA DEN DAG!
pc220127

13 kommentarer

 • MorTilToPiger

  Ha ha ha det er so true 🙂 Kan nikke genkendende til alle punkter, undtagen den med makeuppen. 😉 Ligner en død kat uden. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja det er nemlig så, ha ha! og seriøst, vådservietterne er faktisk geniale til at tørre støv af med hvis man lige har travlt 😉
   Åååååh ja okay 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Steensen

  SÅ RIGTIGT! Godt skrevet… kan nikke genkendende til dem alle! Ret uhyggeligt faktisk! 🙈😅😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha er flad af grin😂😂 man skulle næsten tror der havde været noget her🙈 Og den med sutten troede jeg aldrig jeg skulle opleve da hun nægtede den længe men nu, uanset hvor træt jeg er så skal den bare findes😂😂😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ha ha, Villian gav heller ikke sut det første halve år 😛 ! Men hvis han vågner om natten, så SKAL de findes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jakobsen

  Min datter er kun 4 mdr, men kan næsten genkende dem allesammen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  😂😂 elsker nr. 1.. det er bare så sandt.. 😂😂 er flad af grin.. 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmi

  WOW ANNA! 😂👏🏾😏!!
  – true f*cking that!! De passer SÅ meget alle sammen! Jeg er 22år og har to børn, en dreng der bliver 4 til maj, og en datter der bliver 3 til oktober..
  og hvor er det bare det fedeste oplæg jeg længe har læst! Jesus fucking christ hvor er det bare sandt! Kan så meget nikke kende til dem ALLE! du så sjaaaw altså! Jeg er flad af grin! 😂😂👏🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berith

  Sut og snot i ærmet er jeg ikke med på men så var jeg stor forbruger af engang snot klude fra Aldi Gud ved hvor mange pakker på 15 kr. Har dem i alle tasker og jakker. Min søn har aldrig ville have sut

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM IS KING - GÅR ALDRIG AF MODE!