KYLIE JENNER - GET THE LOOK!

JEG LAVER EN BRØLER PÅ TORSDAG I DAGENS MAND.

16558557_1356790524394646_1890768575_n
Hi guys! Åh nej, eller åh jo…. Nu er det snart… Dagens mand starter på torsdag, og jeg er faktisk rigtig nervøs?! Det troede jeg slet ikke at jeg ville blive, men jeg ved hvilket afsnit der kommer på torsdag, og det er faktisk et af dem som jeg har “frygtet” mest. Jeg har været mig selv hele vejen igennem, og jeg kunne godt mærke på mig selv at der er sket MEGET siden Paradise, det kommer i selv til at kunne fornemme når i ser det, det der med TV… Jeg ved ikke.. Det var pisse sjovt, virkelig ikke en oplevelse jeg ville have været for uden, og hvis jeg blev spurgt igen, så ville jeg klart sige ja – men jeg er ikke den Anna som i så for 4 år siden (thank good!).

Men på torsdag kommer første afsnit kl. 21 på TV3. I det første afsnit føler jeg mig virkelig dum, og jeg var rigtig flov over mig selv! Jeg ved ikke hvor meget jeg må sige, for jeg må intet afsløre (vi har en kontrakt som vi skal overholde), men der sker noget som gør, at jeg simpelthen bliver nødt til at komme med en kommentar lige efter afsnittet er færdigt, hvis altså de tager det med som jeg frygter, og det gør de højst sandsynelig! Holy shit… Ærligt, så jeg troede virkelig ikke at jeg ville blive nervøs, men på torsdag kommer jeg nok til at krumme tæer.

Min bedste kammerat, som ALDRIG ser reality kommer og ser med, og han krummer allerede tæer nu, han kan slet ikke ta’ sådan noget! Manden har ikke engang facebook eller IG, så det bliver voldsomt grænseoverskridende for ham at se.

Jeg glæder mig til at det starter, men så alligevel ikke…. Hmmmmm, husk at se med på bloggen efter afsnittene, bliver nødt til at kommenterer på hvorfor jeg gør som jeg gør, og hvordan jeg har det med det, ooooog… så kommer jeg nok også til at stikke lidt til nogle af de andre, i hvert fald en person, en ret ond en, i hvert fald i programmet. Bare rolig, jeg stikker kun, og kommenterer på de forskellige kommentarer.

Hvem kommer og giver mig en krammer efter afsnittet? Det får jeg nok brug for…

unavngivet-1

10 kommentarer

 • Cecilie

  Hahah, glæder mig endu mere til at se det nu❤❤😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Uhhh glæder mig nu😜💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Glæder mig til at se det og skal nok komme og give dig et knus hvis det er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus due

  Det kan umuligt være værre end at have wex på offentlig tv og vise dine bryster frem på snapchat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus due

  Det kan umuligt være værre end at have sex på offentlig tv og vise dine bryster frem på snapchat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvad er det du krummer tæer over? Man hører/ser dig jo næsten ikke??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvor henne kan man se det du krummer tæer over???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLIE JENNER - GET THE LOOK!