VIDEO: SKJULT TALENT - HØR MIG SYNGE!

MIN HVERDAGS KÆRESTE ER NOK FOR MIG, ER JEG EN FUCKGIRL?

me
Hi guys! I ved at jeg er ærlig, det er jeg altid, næsten i hvert fald! Ej, selvfølgelig er jeg ærlig, bare ikke altid overfor mig selv. Jeg har aldrig rigtig brugt ordet “fuckboy” det lyder ret barnligt, i stedet kalder jeg dem Douche bag’s, altså fyrene, ikke alle selvfølgelig, men mange af dem er. Men i går gik det op for mig, eller jeg er i tvivl… Er jeg det man kalder en “fuckgirl”? Hm… Man kan vel ikke sige douche til en pige, kan man? I don’t know… Men jeg er lidt i tvivl, for nu tog jeg lige en test inde på nettet, faktisk to, på to forskellige hjemmesider – og det første svar lød sådan her “DU ER LIDT AF EN FUCKGIRL, SKRU NED”.

Mine veninder kan ikke finde rundt i hvem jeg dater, og ikke dater, eller skriver med og ikke skriver med – for der har altså været en del forskellige det sidste år. Jeg er typen som måske møder en fyr, det kan være i byen eller netto (nok ikke netto, men det kunne være awesome), og fortæller det til mine veninder med det samme, hvorefter jeg mister interessen. De siger at jeg kan være overfladisk, og at jeg stiller for mange krav, men man skal vel ikke nøjes? Fyrer stiller da også krav til piger? Så dudeinder, CHILL! Det hele bunder nok i at jeg elsker jagten, og hvis en fyr giver sig hen med det samme og skriver til mig konstant, så gider jeg ikke, som i virkelig ikke. Det er hyggeligt at skrive engang i mellem, men alt det der hjertefis og kystingeling er ikke lige mig, it’s not my thing (og det kan vi takke Martin for).

Jeg har mange krav, og det er super irriterende at jeg bliver træt af en fyr så hurtigt, jeg tror ærlig talt ikke at jeg kan blive forelsket – og det har jeg også nævnt mange gange. Nu ved jeg godt at fyren her sikkert læser med, men noget som irriterede mig ved den “sidste”, var at han fra start havde meldt ud at han som sådan ikke gik op i træning og at han ikke var en kyllinge-bønne-salat-freak, men at han da trænede et par gange i ugen. Jeg tænkte, YAAAS! Som i ved, så gider jeg ikke være sammen med en som træner 6 gange i ugen, og samtidig kun vil spise møgsundt, hvor alt skal vejes og alt det der. Der var en episode, om et stykke rugbrød, der var jeg ved at brænde sammen, og så fik jeg nok! Holy shit… Og så var der selvfølgelig også nogle andre ting! Udover træning, kyllinge-salat-bønne-freak’s, så gider jeg ikke fyrer med alt for meget temperament, og fyrer som er meget jalouxanlagt, det går bare ikke.

Kæft jeg lyder overfladisk, og hvad såååå, det er sådan jeg har det og ja, jeg ender med at blive en ensom dame med 20 katte, mine venner vil komme til at kalde mig “kattedamen”. Jeg afskyr katte, så det kommer nok ikke til at ske, men i ved hvad jeg mener. Er det egentlig nu at jeg skal sige at jeg ses med en ny, eller? Ej, det gør jeg ikke, men jeg mødte da en i fredags som er ret sød, og ham har jeg set lidt til for 5-6 år siden (intet seriøst), så altså… Det bliver ikke den der “hej, du er sød, farvel og tak”. og stadig, intet seriøst! Jeg har det bare sjovt, og kan godt lide at flirte, men ikke mere end det, og ja…. det er såmænd bare det! Jeg har min “hverdagskæreste”, som vi kalder hinanden (min bedste ven), og han er nok for mig. Mange tror at vi er sammen, men det er vi ikke, og det kommer ikke til at ske. Men altså… den dag han får en kæreste, så får jeg travlt!

Nu har jeg lige læst dette indlæg igennem, og er sådan lidt… Skal jeg trykke udgiv eller skal jeg ikke? Hm, måske burde jeg… Så er der sikkert ingen fyre som skriver til mig, og så er der ingen som bliver såret eller skuffet. EJ hvor er jeg forfærdelig lige nu, det var fandens, NU UDGIVER JEG! For mange af jer havde det på samme måde i går (tjek min IG)… Jeg er ikke alene om at være en utilregnelig pige når det kommer til mænd. Jeg skal bare have en fyr som kan sætte mig lidt på plads, det har jeg brug for… Og en ikke alt for romantisk anlagt fyr, don’t text me all the time.

unavngivet-1

2 kommentarer

  • Kæft et godt indlæg du har skrevet, og du har SÅ meget ret! Ku sgu også være dejligt at mæde Mr.Right nede i Netto haha 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: SKJULT TALENT - HØR MIG SYNGE!