MIN HVERDAGS KÆRESTE ER NOK FOR MIG, ER JEG EN FUCKGIRL?

HJÆLP OS MED AT FINDE NICK!

16651854_10211216819871699_126065657_nHi guys… Nick Langkjær Hansen fra Horsens er savnet, man har ikke hørt fra ham i over en uge, og hans familie og venner har brug for hjælp da de er meget bekymrede! En af Nick’s nærmeste skrev til mig, for at høre om jeg ikke vil dele opslaget, og jo selvfølgelig vil jeg det! Faktisk så havde jeg slet ikke hørt om sagen, og der er sikkert også nogle af jer derude som intet har hørt.

Beskrivelse om Nick står ovenover, så hvis i ser eller hører noget, så giv lyd! Han er meget savnet, og vi håber på det bedste, så hjælp og del gerne opslaget! Han blev sidst set i Aarhus..

Jeg får helt ondt i maven af det her, synes efterhånden at der er mange i DK som forsvinder eller ikke giver lyd fra sig i en længere periode, krydser fingre for at Nick er i god behold, så igen, der er brug for hjælp, lad os alle hjælpe.

unavngivet-1

5 kommentarer

 • Ulla

  Hej Anna. Super opslag og skønt at se du ønsker at hjælpe, men Nick er ikke fra Århus. Han er fra Horsens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hov det er en fejl at jeg fik skrevet Aarhus 🙂 Det er rettet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv øv. Hende der Emilie har også vært væk men er nu død. Det er godt nok også mærkeligt hvorfor der forsvinder så mange her.😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Fedt at du deler sådan et indlæg👍🏼

  Men jeg forstår bare ikke, at du aldrig har lavet en efterlysning af Emilie Meng🙃 Hun var væk i lang tid, og hun var kun 17 år🙁
  Ikke fordi jeg tror, at et indlæg fra dig ville rede hende, men alligevel. Hun var jo også rigtig vigtig at finde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  R hvorfor fokusere på hullerne i osten frem for at der bliver gjort en god gerning nu?

  Det kræver at man ved at folk er forsvundet og at man får tilladelse til at dele af familien.

  Jeg har fulgt med i flere sager om forsvundne unge, fordi det selvfølgelig er rigtig trist så mange der forsvinder for tiden, men også fordi vi alle må gøre en indsats for at støtte og hjælpe vore medmennesker.

  Håber snart han vil blive fundet i forhåbentlig god behold. Føler i den grad med familien, som må have det enormt skidt. Det er virkelig trist.

  Jeg er fra Frederiksberg og har derfor ikke mulighed for at hjælpe med søgningen, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HVERDAGS KÆRESTE ER NOK FOR MIG, ER JEG EN FUCKGIRL?